Macovei îi răspunde lui Ponta: E evident că a încălcat independenţa justiţiei VIDEO

Monica Macovei îi răspunde lui Victor Ponta. Într-o intervenţie telefonică la România TV, europarlamentarul PDL a declarat că procurorul care anchetează presupusa mită de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" a fost influenţat de premier şi că va depune un document la CSM pentru apărarea justiţiei.

RomaniaTV.net
09 iul. 2013, 06:20
Macovei îi răspunde lui Ponta: E evident că a încălcat independenţa justiţiei VIDEO

„Asa cum am luat pozitie in 2012 si acum am luat pozitie. Isteriile astea ale oamenilor lui Macovei si Morar, ca am intervenit in Justitie..nu am intervenit”, a declarat Victor Ponta.

„Sigur CSM trebuie sa verifice inspectia judiciara fiind institutia care apara independenta justitiei. Este evident ca s-a incalcat independenta justitiei, la jumatate de ora dupa declaratiile lui Ponta totul s-a schimbat, strategia procurorilor a fost schimbata, deci a avut influenta si s-a si produs influenta asupra procurorului de caz. Ponta a si spus ca a sunat la Ministerul de Justitie, deci ne-am intors pe vremea lui Nastase, interventia a si avut rezultat. Oricine poate sa scrie si sa ceara independenta justitiei, eu am sa fac asta daca nu a facut-o nimeni pana acum”, a precizat Macovei.