Macovei: L-aş urma pe Ungureanu într-o nouă mişcare politică

Publicat: Marţi, 10 Aprilie 2012 11:25 // Actualizat: Marţi, 10 Aprilie 2012 11:25 // Sursa: Mediafax

Vicepreşedintele PDL Monica Macovei spune că l-ar urma pe premierul Mihai Răzvan Ungureanu într-o nouă mişcare politică, apreciind că probabil la fel ar face şi Cristian Preda şi alţi membri PDL.

Foto: fin.ro

"Este decizia lui Mihai Răzvan Ungureanu. M-a bucurat foarte mult ce a spus, că se gândeşte la o mişcare nouă, este necesară o mişcare nouă în România. Şi eu am avut astfel de gânduri. Cum vrea să o facă nu ştiu, dar categoric nu poţi doar să te pui în fruntea PDL aşa cum el este astăzi. PDL nu s-a curăţat, cum nu s-au curăţat nici celelalte două, trei partide, deşi sunt în opoziţie, pentru că în opoziţie se curăţă partidele, dar sunt aceiaşi baroni, dar o parte din PDL poate să constituie baza acestui partid. În ţară sunt organizaţii locale şi oameni minunaţi, buni, profesionişti, curaţi, cinstiţi, care însă n-au ajuns în poziţii de putere. Dacă se gândeşte să construiască pe acest PDL, pe o parte se poate construi, nu în totalitate. Poate se gândeşte la o mişcare total nouă", a afirmat Macovei, la B1 TV.

Întrebată dacă l-ar urma pe Mihai Răzvan Ungureanu într-o nouă mişcare politică, Monica Macovei a răspuns: "Probabil că da".

Chestionat dacă este un grup în PDL care ar vrea să meargă alături de Ungureanu, Macovei a spus: "N-am discutat, dar cred că există. Pot să vă spun despre mine şi probabil la fel ar fi şi în cazul lui Preda (Cristian Preda - n.r.). Asta pot să vă spun, nu am discutat cu alţii".

"Eu sunt pentru orice formaţiune nouă pe partea dreaptă formată din oameni integri", a subliniat vicepreşedintele PDL.

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, în urmă cu o săptămână, că simte o aşteptare din partea populaţiei şi că această aşteptare se va "structura" la un moment dat, dar că mai întâi are nevoie să înregistreze performanţe la conducerea Guvernului.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Cristian Preda mihai razvan ungureanu Monica Macovei o noua miscare politica
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 apr 14:10
Răspunde | Votează email 1 email
Ionel Barbu
libidinoaso;)!!!!!!!!!!
1
EUR
4.8582
RON
21 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H