Macovei nu merge la nunta Elenei Băsescu. Vine însă premierul Moldovei VIDEO

Monica Macovei nu va lua parte la nunta Elenei Băsescu. Vicepreşedintele PDL a declarat, miercuri, că nu poate fi prezentă la evenimentul din acest weekend de la Palatul Snagov întrucât are programată o conferinţă de presă. 

RomaniaTV.net
29 aug. 2012, 16:12
Macovei nu merge la nunta Elenei Băsescu. Vine însă premierul Moldovei VIDEO

Deşi a fost invitată la nunta fiicei preşedintelui, europarlamentarul PDL, Monica Macovei, a ales să nu meargă, deoarece a promis să fie prezentă la o conferinţă, la care a fost invitată cu mai mult timp în urmă.

„Da am fost invitată. Din păcate, nu o să pot să merg. Merg la o conferinţă unde am promis de foarte mult timp că voi fi”, a declarat Monica Macovei.

În schimb, preşedintele PDL Vasile Blaga spune că a fost invitat şi merge „cu plăcere.”

Vicepreşedintele PDL Andrea Paul le-a spus jurnaliştilor că la nunta Elenei Băsescu va purta o rochie şi încălţăminte românească şi că va decide împreună cu soţul său cum vor proceda în privinţa cadoului.

„Pun destul de puţin preţ pe ţinută după cum aţi observat, preţul cel mai mare când este vorba despre ţinută îl pun pe: cumpără româneşte şi consumă româneşte. Port haine româneşti, deci la nuntă voi purta o rochie şi încălţăminte românească”, a precizat Andrea Paul, citată de Mediafax.

Sulfina Barbu, invitată la rândul său la nunta Elenei Băsescu, a spus că va purta ceva din dulapul propriu.

„Încă mai discut cu soţul meu referitor la cadou, dar vrem să fie ceva folositor pentru casa tinerilor căsătoriţi”, a adăugat Sulfina Barbu.

Vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu a spus că va participa împreună cu soţia sa la nunta Elenei Băsescu, arătând că, în privinţa vestimentaţiei, la bărbaţi este foarte simplu, va purta un costum şi o cravată.

„Nu am luat încă un cadou şi nu am hotărât încă dacă vom face un dar sau un cadou”, a mai spus Boureanu.

La acelaşi eveniment mai sunt aşteptaţi premierul Republicii Moldova, Vlad Filat şi primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă.