Macovei: Oprescu e un maimuțoi care râde și păcălește

Europarlamentarul PDL Monica Macovei lansează un atac dur la adresa primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, spunând despre acesta că "este gol de conţinut". Macovei nu are o părere bună nici despre candidatul PDL la Primăria Capitalei, Silviu Prigoană.

RomaniaTV.net
10 apr. 2012, 10:39
Macovei: Oprescu e un maimuțoi care râde și păcălește

„Oprescu e gol de conținut, e un maimuțoi care râde și păcălește. Dacă lumea crede în continuare minciuna cu sunt independent”, a declarat Monica Macovei, la B1 TV.

Întrebată de ce nu candidează la Primăria Capitalei, fiind unul dintre numele invocate în urmă cu ceva vreme de preşedintele Traian Băsescu, Macovei a spus că „face lucruri la care se pricepe”.  „Nu vreau să candidez la Primăria Capitalei. Eu fac lucruri la care mă pricep, nu mă arunc ca orice funcție”, a explicat Macovei.

În ceea ce privește candidatul PDL la Primăria Capitalei,  Macovei a spus că partidul putea găsi un candidat mai bun decât Silviu Prigoană.

„E bine ca Preda să rămână în PDL. Şi eu cred că se putea găsi o candidatură mai bună, iar Cristi Preda a vrut să candideze pentru Primăria Capitalei, a oferit această… chiar ştiind că nu va câştiga, dar arătând o altă faţă a PDL şi atrăgând la vot o altă categorie socială, pe care nu o atrage nici Oprescu, nici domnul Prigoană”, a afirmat Macovei.

Ea a susţinut că Prigoană atrage acelaşi electorat ca şi Sorin Oprescu. Întrebată dacă Prigoană are şanse în faţa lui Oorescu, Macovei a răspuns: „Nu ştiu”.

Nici liderii opoziției nu au scăpat de criticile europarlamentarului, care i-a catalogat pe Victor Ponta și pe Crin Antonescu drept „aroganți goi de conținut”.

„Să ne ferească Dumnezeu de ca oameni ca Ponta și Antonescu, care până acum nu au făcut nimic în politica românească, doar au dat din gură. Sunt goi de conținut, dar foarte aroganți și uite ce gesturi fac: dat afară peste noapte, fără discuție. Ei merg călare pe baronii locali”, a declarat Monica Macovei.