Macovei: Să câştigăm alegerile pentru ca dreapta să se facă în jurul PDL

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat duminică, la Sala Palatului, cu ocazia lansării candidaţilor democrat-liberali la europarlamentare, că aceştia ar trebui să câştige alegerile din 25 mai pentru ca dreapta să se coaguleze în jurul PDL. 

RomaniaTV.net
30 mart. 2014, 11:08
Macovei: Să câştigăm alegerile pentru ca dreapta să se facă în jurul PDL

„Vreţi ca în România dreapta să se facă în jurul PDL? De asta trebuie să câştigăm alegerile”, a spus europarlamentarul democrat-liberal Monica Macovei în faţa a peste 5.500 de membri ai partidului veniţi din toată ţara, citată de Agerpres.

Profitând de prezenţa la eveniment a fostului premier al Republicii Moldova Vlad Filat, Monica Macovei a subliniat cât de important este ca acordul de asociere a R. Moldova la UE să fie semnat cât mai repede.

„Am luptat pentru lege, dreptate, anticorupţie, antifraudă, (…) protejarea banilor publici şi la Bruxelles, şi la Bucureşti, şi la Chişinău. Am mers des la Chişinău şi câteodată şi la Tiraspol. (..) Vrem ca acordul de asociere cu Republica Moldova să fie semnat cât mai repede pentru că numai aşa putem salva Republica Moldova de agresorul cel mare, de urs”, a susţinut Monica Macovei. Lansarea continuă cu prezentarea listei de candidaţi pe regiuni, Moldova fiind prima ai cărei candidaţi au fost prezentaţi, după care a urmat un moment folcloric susţinut de Sofia Vicoveanca.