Macovei şi Baconschi îl critică pe Stănişoară după plecarea la PNL, numindu-l trădător şi oportunist

Monica Macovei şi Teodor Baconschi au criticat, joi, la Buzău, în termini extrem de duri plecarea lui Mihai Stănişoară la PNL, numindu-l "trădător" şi "oportunist".

RomaniaTV.net
07 mart. 2013, 18:31
Macovei şi Baconschi îl critică pe Stănişoară după plecarea la PNL, numindu-l trădător şi oportunist

Macovei a adăugat că Mihai Stănişoară nu a făcut altceva decât să plece la putere, la doar câteva luni după ce numeroşi democrat liberali au muncit pentru ca acesta să ajungă în Parlament.

„Sunt convinsă că nu avea nicio problema ideologică cu PDL sau cu vreuna din moţiuni. S-a dus la putere cum a făcut şi Frunzăverde. Au fost alegeri în decembrie, filiala din Mehedinţi a alergat ca el să ia o poziţie în Parlament şi după două luni a plecat. Nu-i pasă de munca oamenilor şi de votul oamenilor. Ar trebui ca niciodată să nu mai primească un vot. Nu e un om în care să ai incredere. Trădătorii sunt trădători, iar ei vor mai pleca”, a spus Macovei.

Europarlamentarul s-a referit la Buzău şi la modul de organizare a alegerilor în PDL, spunând că sunt probleme.

„Sunt problem legate de organizare. Sunt nişte lucruri incorecte. Ni s-a refuzat lista de delegate cu numele delegaţilor şi cu modalitatea de a-i contacta, să le transmitem materiale informative. Abia acum am primit un telefon că putem să primim numele delegaţilor. Sunt lucruri incorecte, dar care nu mă împiedică să merg mai departe”.

Monica Macovei îşi prezintă, joi, moţiunea la Buzău, în sediul PDL Buzău, în prezenţa a circa 20-30 de persoane.

Mihai Stănişoară, fost prim-vicepreşedinte al PDL şi lider al grupului deputaţilor democrat-liberali, a trecut la PNL spunând că acest partid este singurul care „poate susţine şi implementa cu succes politici de dreapta în România”.