Mădălin Ionescu a izbucnit în lacrimi. Jurnalistul s-a confesat prietenilor virtuali: „Este foarte bolnav, are probleme mari cu inima”

Mădălin Ionescu a izbucnit în lacrimi. Jurnalistul trece printr-o perioadă dificilă, iar veștile rele nu încetează să apară. La câteva zile după ce și-a condus socrul pe ultimul drum, a mai făcut un anunț îngrijorător în mediul online și anume că animalul său de companie este foarte bolnav.

12 mart. 2024, 14:41
Mădălin Ionescu a izbucnit în lacrimi. Jurnalistul s-a confesat prietenilor virtuali: „Este foarte bolnav, are probleme mari cu inima”
Mădălin Ionescu a izbucnit în lacrimi

Mădălin Ionescu a izbucnit în lacrimi. Chiar dacă a încercat din răsputeri să se abțină, prezentatorul TV nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când a mărturisit că animăluțul său de companie, Thor, are probleme de sănătate.

Câinele suferă de mai multe afecțiuni și, chiar dacă Mădălin a făcut tot posibilul pentru ca patrupedul său să fie salvat, medicii nu îi mai dau nicio șansă. Mai mult, veterinarii l-au sfătuit pe jurnalist să îi curme suferința lui Thor și să îl eutanasieze, lucru care l-a dat peste cap.

Citește și: Cristina Şişcanu, cu ochii în lacrimi despre moartea tatălui său: „Cei de la Salvare mi-au zis că nu poate fi transportat, pentru că își pierde viața, și dacă rămâne acasă se întâmplă același lucru”

Mădălin Ionescu a izbucnit în lacrimi

Mă confrunt cu un nou moment greu… Vă rog să nu ignorați apelul meu… Din păcate, mă confrunt cu altă situație dificilă. Thor(n.r. câinele său) este foarte bolnav. Deși l-am internat mai multe zile și îi administrez peste 15 pastile pe zi, din păcate, îi este din ce în ce mai greu.

Și tahicardic, are probleme mari cu inima. Pe lângă artroza lui și acest carcinom tiroidian care i-a dat peste cap tot organismul, poate să mănânce și un vițel și nu asimilează nimic.(…) Stomacul este praf. Are o viață de chin în acest moment, sunt medici care m-au sfătuit sa îi administrez acea injecție și nu pot să fac asta. N-o să mai pot să-mi iau câini niciodată după el. Iertați-mă, probabil sunt sub influența unor emoții deosebite în această perioadă.

Încă o dată, vă rog să vă gândiți bine când vă luați câine. Trebuie să aveți o disponibilitate sufletească enormă, pe lângă posibilități financiare. Iar când vine clipa bătrâneții și a momentului final, este cumplit, pentru că aceste ființe nevinovate ne iubesc necondiționat. La oameni se întâmplă foarte rar lucrul ăsta”, a mărturisit Mădălin Ionescu, pe pagina sa de Facebook.