Mădălin Ionescu a semnat cu Antena, la 15 ani după ce a fost dat afară. S-a produs marea împăcare

Mădălin Ionescu a semnat cu Antena, la 15 ani după ce a fost dat afară, în urma unui scandal mediatic în care prezentatorul TV a fost implicat la acea vreme. Gazda emisiunii Acces Direct începuse pe atunci o relație cu Cristina Șișcanu, care era reporteriță în cadrul grupului Intact. Conducătorii trustului au considerat că imaginea postului ar putea fi afectată, deoarece jurnalistul se afla și în proces de divorț.

09 mai 2024, 09:43
Mădălin Ionescu a semnat cu Antena, la 15 ani după ce a fost dat afară. S-a produs marea împăcare
Mădălin Ionescu a semnat cu Antena, la 15 ani după ce a fost dat afară.

Mădălin Ionescu a semnat cu Antena, la 15 ani după ce a fost dat afară. La acel moment, jurnalistul a plecat la Kanal D, unde a înregistrat cifre considerabile pe tronsonul nocturn. Însă, dâupă un deceniu și jumătate, s-a produs marea împăcare între vedeta TV și Intact.

Citește și: Cristina Şişcanu este cocoşul în casa lui Mădălin Ionescu. Prezentatorul aduce mai puţini bani în casă decât soţia

Mădălin Ionescu a semnat cu Antena, la 15 ani după ce a fost dat afară

Mădălin Ionescu anunța la începutul anului că dorește să nu mai apară pe micile ecrane pentru o perioadă: „La finalul anului trecut, am decis să fac o pauză de televiziune. Cristina continuă colaborarea cu Metropola TV. Anul ăsta intenționez să dezvolt mai multe proiecte online”.

Se pare că soțul Cristinei Șișcanu pregătește lansarea unui nou format, la Antena Stars. Mădălin Ionescu ar urma să prezinte o emisiune înregistrată, de două ori pe săptămână. Filmările ar fi început deja, iar pregătirile pentru lansarea produsului finit sunt în toi, potrivit Cancan.ro.

Mădălin Ionescu a dat chiar sfoară în țară că își caută colegi care să îl ajute la îmbunătățirea noii emisiuni. Rămâne doar de văzut cât va rămâne jurnalistul în topul preferințelor șefilor de la Stars, care se răzgândesc de la o zi la alta.