Mădălin Ionescu, dezvăluire incredibilă despre PEPENII OTRĂVIŢI. Detalii noi despre cum S-A INTOXICAT

Mădălin Ionescu a oferit noi amănunte despre coşmarul prin care a trecut după ce s-a intoxicat cu pepene într-un live pe pagina sa de Facebook.

31 iul. 2018, 08:19
Mădălin Ionescu, dezvăluire incredibilă despre PEPENII OTRĂVIŢI. Detalii noi despre cum S-A INTOXICAT

Mădălin Ionescu a oferit amănunte noi după ce, în weekend, s-a intoxicat cu pepene. Alături de el a fost prezentă și soția lui, Cristina Șișcanu.

„Sâmbătă, în jurul prânzului, după ce am cumpărat acel pepene, nu mâncasem nimic până la acea oră, am mâncat nu mai mult de o felie. Am fost apoi într-o vizită și am fost nevoit să plec. Stările de greață erau cumplite, vărsăturile, vărsături peste vărsături… E a doua oară când pățesc asta de la pepene anul acesta. Sunt în a treia zi și nici acum nu pot să mănânc”, a spus Mădălin Ionescu.

„Eu doar am gustat, mama a gustat… Eu mi-am revenit a doua zi, întrucât am mâncat mai puțin cantitativ decât tine din pepenele acela. La mine s-a manifestat un pic mai blând, dar am avut și eu parte de vărsături. Simptomele au început în momentul în care ai mâncat ceva. Au început brusc”, a adăugat Cristina Șișcanu.

Mădălin Ionescu trece prin momente grele, nu se mai poate ridica din pat. Vedeta s-a îmbolnăvit de la un pepene roşu

„Avea 13 kilograme pepenele. Am constatat pe pielea mea ce înseamnă așa ceva. Nu ai cum să obții pepeni de 13 kilograme ținând cont de clima din această vară. Unii producători au ieșit pe piață cu pepeni în luna iunie. Mi se pare o inconștiență să îți propui să faci bani pe spinarea românilor în condițiile în care nu ai nicio șansă să faci față importurilor, care sunt masive. Nu poți să bagi nitrați, azotați în prostie pentru a-i crește, fără să te gândești la consecințe”, a încheiat Mădălin Ionescu.