Mădălin Ionescu trece prin momente grele, nu se mai poate ridica din pat. Vedeta s-a îmbolnăvit de la un pepene roşu

Fostul prezentator susține că starea de sănătate i s-a alterat după ce a consumat pepene roșu! Acesta intenționează să facă mai multe analize, mai ales că simptomele sunt destul de grave. 

29 iul. 2018, 09:45
Mădălin Ionescu trece prin momente grele, nu se mai poate ridica din pat. Vedeta s-a îmbolnăvit de la un pepene roşu

Mădălin Ionescu trece prin momente dificile din cauza unei stări de rău care s-a declanșat după ce a consumat pepene roșu. Atât el, cât și soția lui, Cristina Șișcanu, prezintă simptome de greață, au vomat, însă prezentatorul nu se mai poate ridica nici din pat din cauza senzației de rău.

Sunt praf !!! De cinci ore zac ! Vărsături non stop ! Asta după ce am mâncat dintr-un pepene achiziționat din piața ! Este incredibil ! Am ajuns sa mâncam pepeni cu aroma de pepene ! Ce bagă producătorii in ei ? Este a doua oară când pățesc așa ceva ! Prima data am crezut ca este o întâmplare … Culmea, vânzătorii au fost diferiți , dar simptomele sunt aceleași ! Acum îmi este, insa, mult mai rău !…Nu am mâncat nici măcar o felie întreaga ! Autoritățile trebuie sa investigheze urgent “compoziția” acestor pepeni mari , dar foarte periculoși pentru sănătatea noastră ! Producatorii acestor lubenite sunt inconștienți ! Își risca libertatea pentru o bruma de bani ! P.S. Și soției mele i s-a făcut rău … Pepenii erau uriasi și provin din Ialomița … Asta mi-a spus vânzătoarea ( pe care o voi cauta după ce îmi voi reveni ) . Încă ceva … Pentru ca nu vreau sa greșesc , va rog sa-mi spuneti unde găsesc un laborator de analiza a produselor agro-alimentare in zona Baneasa – Otopeni ? Vreau sa ma duc cu acest pepene la “control” ! Astăzi am mâncat doar pepene și doua bucăți de brânza – tot din piața . O voi analiza și pe aceea , deși persoana de la care am cumpărat brânza e de încredere … Achiziționez de ani de zile brânza de la ea!” , a scris Mădălin Ionescu pe contul lui de Instagram.