Mădălin Ionescu se simte copleșit de atâtea vești proaste. Ce le-a transmis fanilor pe rețelele sociale

Mădălin Ionescu a izbucnit în lacrimi pe rețelele sociale! După ce tatăl Cristinei Șișcanu a încetat din viață în urmă cu doar câteva zile, acum, o altă ființă dragă se confruntă cu probleme de sănătate.

13 mart. 2024, 19:28
Mădălin Ionescu se simte copleșit de atâtea vești proaste. Ce le-a transmis fanilor pe rețelele sociale

Mădălin Ionescu nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi în mediul online. La doar câteva zile după decesul socrului său, o altă ființă dragă are mari probleme de sănătate.

Citește și Cristina Şişcanu, cu ochii în lacrimi despre moartea tatălui său: „Cei de la Salvare mi-au zis că nu poate fi transportat, pentru că își pierde viața, și dacă rămâne acasă se întâmplă același lucru”

Mădălin Ionescu trece prin momente dificile și nu se ferește să arate asta nimănui. La doar câteva zile după ce socrul său s-a stins din viață, prezentatorul TV a mai primit o veste cutremurătoare.

Soțul Cristinei Șișcanu a vorbit în mediul online despre perioada grea prin care trece.

Cu ochii în lacrimi, Mădălin Ionescu le-a povestit urmăritorilor săi că animalul său de companie, Thor, are grave probleme de sănătate.

Deși prezentatorul de televiziune face tot posibilul pentru ca animăluțul lui să fie salvat, medicii nu îi mai dau șanse patrupedului.

„Mă confrunt cu un nou moment greu… Vă rog să nu ignorați apelul meu… Din păcate, mă confrunt cu altă situație dificilă. Thor (n.r. câinele său) este foarte bolnav. Deși l-am internat mai multe zile și îi administrez peste 15 pastile pe zi, din păcate, îi este din ce în ce mai greu. Și tahicardic, are probleme mari cu inima. Pe lângă artroza lui și acest carcinom tiroidian care i-a dat peste cap tot organismul, poate să mănânce și un vițel și nu asimilează nimic. Nu vă pot spune ce se întâmplă, nu vă pot da detalii”, a mărturisit Mădălin Ionescu, pe rețelele sociale.

Sfătuit de veterinari să îl eutanasieze

Mai mult decât atât, medicii l-au sfătuit să îl eutanasieze pentru a nu se mai chinui.

Soțul Cristinei Șișcanu a precizat că după ce câinele său se va stinge din viața, nu va mai putea să-și ia câine vreodată.

„Stomacul este praf. Are o viață de chin în acest moment, sunt medici care m-au sfătuit sa îi administrez acea injecție și nu pot să fac asta.

N-o să mai pot să-mi iau câini niciodată după el. Iertați-mă, probabil sunt sub influența unor emoții deosebite în această perioadă. Încă o dată, vă rog să vă gândiți bine când vă luați câine.

Trebuie să aveți o disponibilitate sufletească enormă, pe lângă posibilități financiare.

Trebuie să-i oferiți spațiu, să-i oferiți toate condițiile, ca unui membru din familie, iar când vine clipa bătrâneții și a momentului final, este cumplit, pentru că aceste ființe nevinovate ne iubesc necondiționat.

Citește și Cristina Șișcanu, desființată pe internet fiindcă a trecut repede peste moartea tatălui său: „Asta este durerea ta? Termină cu circul ăsta”

La oameni se întâmplă foarte rar lucrul acesta”, a mai spus Mădălin Ionescu, pe rețelele sociale.