Mădălin Ionescu și-a anunțat demisia de la Metropola TV: „Am decis să fac o pauză de televiziune”. Care e motivul plecării

Mădălin Ionescu și-a anunțat demisia de la Metropola TV. Prezentatorul a spus că a încheiat contractul fiindcă vrea să ia o pauză de la televiziune.

11 ian. 2024, 15:40
Mădălin Ionescu și-a anunțat demisia de la Metropola TV: „Am decis să fac o pauză de televiziune”. Care e motivul plecării

Mădălin Ionescu a prezentat emisiunea „Istoria umanității” la Metropola TV, însă acum a decis că vrea să ia o pauză de la aprițiile pe micul ecran.

„La finalul anului trecut, am decis să fac o pauză de televiziune. Cristina continuă colaborarea cu Metropola TV. Anul ăsta intenționez să dezvolt mai multe proiecte online”, a spus Mădălin Ionescu, dezvăluind că soția Cristina Șișcanu va modera în continuare emisiunea „După faptă și răsplată”.

Citește și Nick Rădoi, adevărul despre averea lui Mr. Pink, soțul Monicăi Gabor. „Dacă îl vezi, nu dai doi bani pe el. Îl cunosc foarte bine”

Prezentatorul a dezvăluit în ce condiții s-ar întoarce înapoi în televiziune. „Pentru TV îmi rezerv timp doar în măsura în care proiectul ar putea fi unul serios, finanțat corespunzător, astfel încât să mă pot dezvolta. Se pot face lucruri deosebite. Practic, Istoria umanității, care îmi aparține, este o creație a mea, probabil că se va transforma într-un proiect independent online”, a mai mărturisit Mădălin Ionescu, pe o rețea de socializare, conform unica.ro.

Mădălin Ionescu a lucrat la Antena 1 și Kanal D. La Antena era prezentatorul emisiunii „Acces direct”, însă a fost dat afară când a fost implicat într-un scandal-monstru. Mădălin Ionescu a început o relație cu Cristina Șișcanu, care pe atunci avea 25 de ani și era reporter al emisiunii. Toată lumea știa că era căsătorit cu Mihaela, prima soție, cu care are doi copii, pe Ștefania și Filip.

„Eu am ținut secret că nu mai eram împreună, ea deja își găsise fericirea într-o altă relație exterioară. Însă, pentru că lumea nu a știut că eram divorțat înainte de a fi cu Cristina, toți au crezut că Mihaela era victima, când, de fapt, era invers! Eram în toate ziarele, la orice colț de stradă. M-au sunat șefii cât eram în vacanță, era Irina Radu, și mi-a zis că nu voi mai fi la Acces”, a povestit Mădălin Ionescu în emisiunea online „În oglindă”, lui Mihai Ghiță.

Apoi, prezentatorul a plecat la Kanal D, unde a moderat prima dată emisiunea „Drept la țintă”, apoi emisiunea „Wowbiz”, alături de Andreea Mantea.

„Eu știam că ei vor să mă dea afară pentru că nu au putut să gestioneze scandalul imens din presă. Eu aveam o imagine de persoană familistă, cuminte. Atunci am sunat la unul din șefii Kanal D, mi-am dat demisia din Antenă și am venit la turci. Pe vorbe am venit!”, a mai povestit Mădălin Ionescu.

Citește și Armin Nicoară și Claudiu Puican, veste șocantă din partea medicilor. Ce diagnostic a primit artistul. „Îmi tresare inima de fiecare dată când sună telefonul”