Nick Rădoi, adevărul despre averea lui Mr. Pink, soțul Monicăi Gabor. „Dacă îl vezi, nu dai doi bani pe el. Îl cunosc foarte bine”

Monica Gabor a început relația cu Mr. Pink în urmă cu mai mulți ani și încă de la început românii au fost foarte curioși să afle cât mai multe despre cel care a cucerit-o pe fosta soție a lui Irinel Columbeanu.

11 ian. 2024, 13:17
Nick Rădoi, adevărul despre averea lui Mr. Pink, soțul Monicăi Gabor. „Dacă îl vezi, nu dai doi bani pe el. Îl cunosc foarte bine”

Nick Rădoi, adevărul despre averea lui Mr. Pink, soțul Monicăi Gabor. Subiectul legat de averea lui Mr. Pink a fost foarte dezbătut în ultimii ani, iar la un moment dat s-a speculat că acesta nu ar mai avea atât de mulți bani.

Nick Rădoi a făcut o serie de dezvăluiri despre banii chinezului pentru a face lumină în acest caz.

„Mr. Pink este un om ok, este foarte bogat. Îl cunosc foarte bine. Ne-am intersectat de multe ori. E un om simplu, umblă cu un tricou şi cu nişte pantaloni, dacă îl vezi nu dai doi bani pe el. Monica se îmbracă bine, frumos. Este foarte elegantă”, spunea acum ceva vreme Nick Rădoi, în cadrul emisiunii Star Matinal, de la Antena Stars.

Citește și Anamaria Prodan, un nou atac devastator la adresa lui Reghecampf. ”O sufocare care duce la moarte”

O altă dilemă a oamenilor a fost dacă Monica Gabor chiar o duce rău în brațele iubitului chinez. La scurt timp după căsătoria lor, în presă apăruseră informații despre faptul că fosta Columbeanu ar fi ținută din scurt de partenerul de viață.

„Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea. Ea nu avea menajere în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri.

Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, a declarat unul dintre apropiații tinerei, pentru Playtech.ro.

Citește și Teo Trandafir a dezvăluit secretul siluetei sale! Ce ar trebui să facă femeile pentru a menține aceeași greutate