Mădălin Ionescu şterge pe jos cu Măruţă în podcastul Cristinei Şişcanu: „Întrebări idioate, ştiam că Măruţă vrea „cărniţă”, moment penibil rubrica aia cu sosuri iuţi!”

Mădălin Ionescu consideră că prezența sa în emisiunea lui Cătălin Măruță a fost cea mai penibilă din întreaga sa carieră.

08 iun. 2023, 11:11
Mădălin Ionescu şterge pe jos cu Măruţă în podcastul Cristinei Şişcanu: „Întrebări idioate, ştiam că Măruţă vrea „cărniţă”, moment penibil rubrica aia cu sosuri iuţi!”

În luna februarie 2023, Mădălin Ionescu a fost invitat, pentru prima dată, în emisiunea lui Cătălin Măruță. În prezent, la 4 luni după momentul apariției la sosurile picante, prezentatorul TV a mers la emisiunea soției sale, Cristina Șișicanu, unde a povestit că a plecat cu un gust amar de la PRO TV, după experiența cu soțul Andrei.

Mădălin Ionescu a fost convins să vină la emisiunea lui Cătălin Măruță fără să știe care este formatul și care sunt regulile de la sosurile iuți. Experiența nu a fost deloc una fericită, nici măcar agreabilă.

Dinu Maxer îl atacă dur pe Măruţă, după ce Deea a răspuns la întrebări picante: „A fost manipulată, nu sunt violent. Acum, îmi fac şi ciorbă singur” VIDEO

Mădălin Ionescu este de părere că apariție pe care a avut-o în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță a fost cea mai penibilă din toată cariera sa, cerându-și scuze în fața tuturor celor care au privit acele imagini, dar și prezentatorului, fiind convins de faptul că a fost destul de nerăbdător și agitat pe tot parcursul emisiei, fără să înțeleagă motivul.

Cel mai penibil moment din televiziune s-a întâmplat de curând și nu în calitate de prezentator, ci de invitat. S-a întâmplat să fiu invitat în mod straniu de cei de la emisiunea lui Cătălin Măruță, prima oară după foarte mulți ani și m-a chemat la o rubrică pe care nu știam mare lucru. Eu nu am timp să mă uit la TV la ora aia, nu știam cum își configurase Măruță emisiunea, rubrica lui cu sosuri iuți.

M-am dus acolo, eram destul de relaxat, am vorbit cu Busu înainte de emisiune, iar Măruță era accidentat, am făcut niște poante înainte, nu mi s-a părut că le-a primit foarte bine, nu părea deloc încântat că sunt eu invitat, ziceai că cineva m-a băgat cu forța acolo.”, a spus Mădălin Ionescu, în emisiunea soției sale.

Smiley i-a scos ochii lui Cătălin Măruţă că n-a venit la nunta lui. De ce n-au ajuns prezentatorul TV şi Andra la marele eveniment

Era foarte pe repede înainte tot ce s-a întâmplat acolo, direct cu întrebări, care n-au avut nicio legătură cu realitatea. Nu pot să spun că au fost niște întrebări idioate, dar nu aveam ce să răspund la ele. Nu erau întrebări conforme cu ceva ce se întâmplase în viața mea. Erau mai degrabă niște fabulații sau concepții ale celui care le-a făcut. Măruță era nerăbdător, dădea tot timpul din picior, era crispat sau cel puțin așa mi s-a părut mie acel moment, mi-a picat nivelul intelectual foarte rău, e singura dată din viața mea. Nu știam ce vor ăștia de la mine, sosurile alea erau cumplit de iuți. Nu mi-au plăcut întrebările și așa că am dat niște răspunsuri tâmpite. Știam că Măruță vrea niște cărniță și am dat răspunsuri tâmpite, a fost cea mai proastă prestație a mea la TV, drept pentru care vreau să le cer scuze celor care s-au uitat la acea emisiune, chiar și lui Cătălin.”, a mai spus Mădălin Ionescu.