Mădălin Voicu: Ca să fii trădător, trebuie să fii şi inteligent. Nu este cazul lui Geoană

Deputatul Mădălin Voicu (PSD) a afirmat miercuri, la România TV, că nu crede în speculaţiile legate de desemnarea ca premier a lui Mircea Geoană în urma unui complot al acestuia prin care ar fi spartă unitatea USL şi a PSD. Voicu susţine că Geoană nu are inteligenţa necesară unui asemenea demers.

12 dec. 2012, 19:23
Mădălin Voicu: Ca să fii trădător, trebuie să fii şi inteligent. Nu este cazul lui Geoană

„Mie mi se pare o fofârlică de presă. Mircea Geoană nu este genul de trădător. Ca să fii trădător, trebuie să fii şi inteligent. Nu este cazul lui Geoană”, a declarat Mădălin Voicu.

Acesta are dubii că Geoană ar putea găsi lideri ai PSD dispuşi să-l urmeze, după eşecul de la alegerile prezidenţiale din 2009. „Geoană ne-a făcut de ruşine, ne-a pierdut alegerile (…) Toată lumea l-a susţinut în 2009 şi s-a ales praful pentru că dumnealui a avut bufeuri”, a răbufnit pesedistul. El s-a referit în mod special la speculaţiile legate de implicarea preşedintelui CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu şi a lui Radu Mazăre. „Nu sunt proşti să se asocieze cu un prostănac”, a comentat Mădălin Voicu.

Cât priveşte declaraţia fostului preşedinte PSD referitoare la faptul că nu doreşte să fie prim-ministru, ci să desemneze prim-miniştri, Voicu a spus: „Păi să-l dea jos pe Băsescu, prietenul lui (…) E balet verbal de doi lei”.