Mădălin Voicu: PNL cere TVR să folosească gratuit în campanie imagini cu Klaus Iohannis

Mădălin Voicu, vicepreşedintele comisiei de cultură din Camera Deputaţilor, a declarat, joi, în contextul acuzaţiilor lansate de Stelian Tănase privind presiunile politice la care este supus, că PNL a solicitat TVR să folosească gratuit, în campania electorală, imagini cu Klaus Iohannis.

25 sept. 2014, 12:07
Mădălin Voicu: PNL cere TVR să folosească gratuit în campanie imagini cu Klaus Iohannis

Astăzi pe ordinea de zi a Comitetului Director al TVR este supusă spre aprobare a solicitare a PNL de a folosi gratuit imagini cu Iohannis în campanie. Dacă îşi imaginează cineva că noi trebuie să ne luptăm cu Tănase sau cu un frate al lui, cum este dl. Scutaru, sau alte persoane care sunt guralive sau nu au căderea să transmită opinii autotizate, atunci putem să discutăm. Noi nu căutăm gâlceavă şi evităm certuri în această instituţie„, a spus Mădălin Voicu.

Social-democratul a arătat că Stelian Tănase a avut, miercuri, o atitudine neconformă cu calitatea sa de şef de instituţie.

„Am avut impresia că ne ceartă. De ce a simţit domnia sa nevoia să spună că este supus presiunilor politice? De ce instituţia nu funcţionează corect, merge în deficit, nu are targetul ales, să se ridice la un nivel pe care dl Tănase ni l-a promis. Simţindu-se încolţit de întrebările noastre, domnia-sa a găsit un subterfugiu, că este supus presiunilor politice. Îl rog pe Stelian Tănase să nu mă constrângă să spun mai mult decât a reuşit domnia-sa să spună, pentru că este în defavoarea sa dar ştirbeşte şi din onoarea sa de om de cultură. Recomand să nu dea dovadă de un gen de laşitate, daăc nu chiar o curvăsărie, atunci când el neavând forţa, puterea şi atitudinea de şef al acestei instituţii, încearcă să arate cum a fost el şantajat, presat, ameninţat sau suspus unor forme torţionare de către clasa politică”, a spus Mădălin Voicu.

STELIAN TĂNASE, acuzat de politizarea TVR. Georgică Severin îi cere DEMISIA: Pune presiuni să apară Iohannis

Voicu a arătat că marţea viitoare va fi o întâlnire cu membrii Consiliului de Administraţie, pentru a discuta despre situaţia din TVR şi acuzaţiile de presiuni politice formulate de Tănase.

„Dacă suntem proşti, putem crede orice fel de basm sau poezie fără rimă„, a spus Voicu, adăugând că Stelian Tănase a făcut „o greşeală spunând că presiunile vin din partea PSD şi din partea dlui Victor Ponta”.

Stelian Tănase, atacat de Irina Radu: MINTE zilnic. Mama m-a învăţat să nu scuip. Greşit, mamă!

 

.