Mădălina Apostol, dezvăluiri despre Nick Rădoi: „Am avut detectivi pe urma mea”

Mădălina Apostol a făcut dezvăluiri despre relaţia pe care o are Nick Rădoi. Cei doi se iubesc de opt ani, însă la început nu a fost deloc uşor pentru Mădălina. Aceasta povesteşte că omul de afaceri nu avea încredere în ea şi a pus detectivi pe urmele ei.

25 iun. 2021, 08:56
Mădălina Apostol, dezvăluiri despre Nick Rădoi: „Am avut detectivi pe urma mea”
Mădălina Apostol, dezvăluiri despre Nick Rădoi

Mădălina Apostol, dezvăluiri despre Nick Rădoi. Cei doi formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton, pierzând numărul despărţirilor şi împăcărilor.

Citeşte şi: Reacţia lui Ilie Năstase, după ce Ioana ar fi primit un buchet de flori de la Nick Rădoi: „Ai trecut și tu prin patul lui”

Mădălina Apostol, dezvăluiri despre Nick Rădoi

Vedeta a recunoscut că începutul relatiei cu Nick Rădoi a fost unul destul de complicat. Potrivit spuselor sale, acesta a pus până și detectivii pe urmele ei, iar atunci când vorbeau trebuiau să se vadă și video pentru ca bărbatul să verifice veridicitatea spuselor ei.

De 8 ani de zile știi, în primii 2 ani a fost un dezastru, aveam și detectivi pe urma mea, trebuia să-i răspund video, așa e la început. Acum, de atâta timp, putem să nu vorbim și câteva zile, suntem foarte liniștiți, avem încredere și putem să nici nu vorbim câteva zile.

Sunt momente în care are treabă, este prins, e foarte prins cu tot ce face acolo, efectiv stă toată ziua la birou, adoarme pe unde apucă, eu îi știu programul, iar dacă nu vorbim 2-3 zile nu e o problemă”, a spus Mădălina Apostol pentru Antena Stars.

Nick Rădoi, implicat în scandalul dintre Ioana şi Ilie Năstase

Nick Rădoi

a avut o primă reacţie despre divorţul Ioanei de Ilie Năstase. Omul de afaceri spune că nu vrea să se implice de data aceasta în problemele lor, deoarece nu va face decât să complice lucrurile și mai tare decât sunt.

Am citit și îți spun sincer ca eu nu mai vreau să intru în acest subiect. Totul este foarte fragil acum între acei oameni și fix eu mai lipseam. Nu vreau să am niciun amestec, este viața lor și știi bine că dacă spun ceva despre asta, problemele lor vor fi mai mari”, a spus Nick Rădoi pentru Spynews.ro.