Mădălina Crețan vrea să se apuce serios de actorie. Soția regretatului Nosfe și-a făcut deja debutul în cinematografie: „Secretul vieții mele”

Mădălina Crețan începe încet-încet să se despindă de trecut și să se gândească și la ea și viitorul ei. Soția regretatului Nosfe a trecut prin momente îngrozitoare după ce și-a pierdut pentru totdeauna partenerul de viață.

02 ian. 2024, 23:25
Mădălina Crețan vrea să se apuce serios de actorie. Soția regretatului Nosfe și-a făcut deja debutul în cinematografie: „Secretul vieții mele”

Mădălina Crețan a mărturisit că, în ultimul timp, se gândește să se apuce de actorie. Ea și Nosfe au jucat împreună într-un film, cu mai mulți ani în urmă. Din distribuție au făcut parte și colegii lui Nosfe din Șatra B.E.N.Z, dar și alte nume importante din industrie.

Soția regretatului artist a mărturisit că i-ar plăcea să mai apară și în alte filme și tocmai de aceea ia în calcul să facă niște cursuri de actorie.

Citește și Mesajul îndurerat postat de Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, la fix un an de la moartea regretatului artist: „Mai aveam să ne oferim și nu mai putem. Mă bucur că ai fost aici”

„Secretul vieții mele este că eu am și jucat într-un lungmetraj, în filmul ”Legații” al lui Iura Luncașu, și da, mi-ar mai plăcea, dar sunt conștientă de faptul că totuși există niște artiști foarte talentați la noi în țară și atunci nu știu. Dar mă gândesc serios să iau niște cursuri de actorie și să mă duc un pic și în zona asta”, a mărturisit Mădălina Crețan pentru Ego.ro.

Nosfe și-a pierdut viața în urmă cu mai bine de un an, într-un mod complet tulburător. Vestea a venit ca un șoc pentru toată familia, prietenii și fanii artistului. Nosfe a murit în urma unui infarct după un concert. Cele mai afectate au fost Mădălina Crețan și fiica lor, cu care artistul avea o relație specială.

Familia lui Nosfe vrea ca Mădălina Crețan să-și refacă viața

Familia lui Nosfe vrea ca Mădălina Crețan să își refacă viața. Tânăra s-a bucurat foarte tare când a auzit acestă veste, însă mărturisește că mai are nevoie de timp pentru a închide rănile. Recent, a dezvăluit că oamenii din jurul ei cred că ar trebui să o ia de la început din punct de vedere sentimental și să facă loc în viața ei altei persoane.

Citește și Cum arată Loredana fără machiaj și fără filtre. Mulți nici nu au recunoscut-o pe artistă

„Nu mi-am revenit, m-am transformat, am învățat, am acceptat, am căzut, m-am ridicat, mi-am dat voie să simt, să plâng, să sufăr, să zâmbesc.  Am aflat de curând chiar că cineva din familia soțului meu s-a rugat pentru mine să îmi refac viața și mi s-a părut ceva senzațional. Încă nu este un subiect de care să îmi fie ușor să vorbesc. Nu mă simt neapărat pregătită. Nu știu ce înseamnă prea devreme sau prea târziu atâta timp cât eu nu mă simt pregătită să mă gândesc la asta”, a declarat Mădălina Crețan, pentru Click.ro.