Mădălina Dobrovolschi a dat lovitura la stat! Ce loc de muncă are acum fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis

Mădălina Dobrovolschi, fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis, s-a angajat într-o companie de stat, unde deocamdată "ajută compania să șlefuiască procesul de comunicare".

06 apr. 2021, 11:12
Mădălina Dobrovolschi a dat lovitura la stat! Ce loc de muncă are acum fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis

Mădălina Dobrovolschi a dat lovitura la stat şi se ocupă de conturarea unui proiect al viitoarei fundații a Electrica, care va avea activități de filantropie corporativă. Corina Popescu, CEO-ul companiei de stat Electrica, a luat-o drept consultant pe Mădălina Dobrovolschi, fost jurnalist și fost purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis. Compania are în plan crearea unei fundații a Electrica pentru a finanța proiecte de responsabilitate socială corporativă, proiect de a cărui dezvoltare se ocupă Mădălina Dobrovolschi.

Mădălina Dobrovolschi a dat lovitura la stat

Informația a fost confirmată de către Mădălina Dobrovolschi, care a precizat că deține funcția de senior consultant al managerului Corina Popescu, pe care a ocupat-o prin concurs în urmă cu aproape două luni, scrie Economedia. Statul român, prin Ministerul Energiei, e cel mai mare acționar al Electrica SA, cu 48,7% din acțiuni, restul fiind deținute de investitori privați. „Pe mine mă pasionează de foarte mulți ani, îmi doream foarte mult să îmi completez sufletește cariera cu o chestiune din asta. Aveam demult în plan o serie de acțiuni filantropice și dorința mea s-a intersectat cu planurile Corinei Popescu de la Electrica. E visul ei de mulți ani să facă o fundație la Electrica. Din păcate, lucrurile stagnau acolo, nu se mișcase nimic de vreo 4 ani. Așa că a contactat pe cineva din piață – care am fost eu – să se ocupe de treaba asta. Sunt acolo de două luni. Am trecut printr-un concurs, ca orice angajat al companiei. Sunt senior consultant al managerului, sunt consultantul Corinei Popescu în zona de comunicare și zona asta de CSR – corporate social responsibility. Derulez activități de comunicare în zona de CSR. Practic ajut compania să șlefuiască procesul de comunicare. Toate recomandările mele au venit în zona de CSR”, a declarat Mădălina Dobrovolschi.

Mădălina Dobrovolschi, infectată cu Covid-19: „Am simțit că e ceva în neregulă cu mine”

„De două luni am conceput un proiect de statut al fundației și este în dezbatere. La nivel de consiliu de administrație au aprobat conceptul fundației, ideea că își dorește compania să facă o fundație. Dar deocamdată nu este un acord final, pentru că nu este gata nici statutul. Deocamdată nu există fundația, e doar un proiect pe care îl construiesc din interior”, a mai spus Mădălina Dobrovolschi. În ceea ce privește salariul încasat de la Electrica, Mădălina Dobrovolschi a precizat că acesta este „conform grilei de salarizare”.

Mădălina Dobrovolschi a mai fost jurnalist la TVR, B1 TV, Antena 3 şi Realitatea TV. În campania pentru alegerile prezidențiale din 2014, a moderat, la B1 TV, dezbaterea dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta.


loading...
Partenerii noștri