Mădălina Ghenea a făcut furori la Festivalul de Film de la Veneția. Ce ţinute a purtat românca FOTO

Mădălina Ghenea, 34 de ani, a făcut senzaţie în faţa fotoreporterilor pe covorul roșu al Festivalul de Film de la Veneția.

07 sept. 2021, 09:03

Mădălina Ghenea a făcut furori la Festivalul de Film de la Veneția. Frumoasa româncă a făcut senzaţie în faţa fotoreporterilor pe covorul roșu al Festivalul de Film de la Veneția. Actriţa a defilat cu o ținută sofisticată, de culoare închisă, care i-a pus în valoare fizicul de fotomodel.

Mădălina Ghenea a făcut furori la Festivalul de Film de la Veneția

Mădălina Ghenea este implicată într-un important proiect cinematografic, urmând să joace rolul Sophiei Loren într-un film în care apare și celebrul Al Pacino. Numele producţiei este „The House of Gucci” iar lansarea este estimată la finalul anului. Subiectul filmului este legat de asasinarea lui Maurizio Gucci, nepotul creatorului brandului omonim.

Mădălina Ghenea, la braţul lui Al Pacino. Imaginea a făcut furori pe Instagram

O serie de imagini spectaculoase au apărut pe contul oficial al filmului „House of Gucci”, cu Mădălina Ghinea alături de celebrul Al Pacino. Actriţa o interpretează pe Sophia Loren, în filmul american regizat de Ridley Scott. Premiera filmului era planificată pentru noiembrie 2021, însă din cauza pandemiei de coronavirus s-ar putea amâna până în 2022.  Scenariul filmului în care Mădălina Ghenea ar juca rolul Sohpiei Loren este scris de Roberto Bentivegna şi este bazat pe cartea „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed”, scrisă de Sara Gay. Lady Gaga o va interpreta în noul proiect pe Patrizia Reggiani, condamnată pentru asasinarea fostului său soţ Maurizio Gucci, care a fost împuşcat de un asasin plătit, la 27 martie 1995, în timp ce intra în sediul firmei sale din Milano.