Mădălina Ghenea a fost părăsită de iubitul italian, Leonardo Del Vecchio. Motivul este incredibil

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai apreciate femei din România, atât pentru calitățile sale fizice, cât și pentru succesul de care are parte pe plan profesional. Deși a avut relații cu bărbați celebri și puternici financiar, românca noastră nu prea pare să aibă noroc în dragoste.

RomaniaTV.net
29 apr. 2020, 05:55
Mădălina Ghenea a fost părăsită de iubitul italian, Leonardo Del Vecchio. Motivul este incredibil

În toamna anului trecut, Mădălina Ghenea s-a combinat cu Leonardo Del Vecchio, fiul unuia dintre cei mai bogați oameni ai planetei, a cărui avere este estimată de Forbes, în aprilie 2020, la 18,1 miliarde de dolari.

Citeşte şi:  Imaginile care i-au încins pe fani. Cum a fost surprinsă Madalina Ghenea la piscină FOTO

Se pare că relația Mădălinei Ghenea cu italianul Leonardo Maria Del Vecchio a început să scârțâie după ce tatăl acestuia și-ar fi băgat ”coada” în relația lor, scrie Cancan.ro. Surse din anturajul lor susțin că ”socrul” vedetei, fondatorul firmei Luxottica, n-ar avea-o la suflet pe sexoasa româncă și-a și-ar fi sfătuit fiul să o termine cât mai rapid cu Mădălina. Așa că, la scurt timp după discuția cu tatăl lui, Leonardo Maria Del Vecchio i-ar fi îndeplinit acestuia dorința și ar fi rupt relația cu românca.

Mădălina Ghenea, mărturisiri din Milano

Coronavirusul a creat panică în lumea întreagă. Majoritatea vedetelor au vorbit despre măsurile drastice pe care le-au luat, iar Mădălina Ghenea a transmis un mesaj din Milano.

În momentul de față, Mădălina Ghenea locuiește în Milano. Italia este afectată din cauya epidemiei de coronavirus și se află în carantină. Actrița a publicat, pe contul ei de Instagram, o fotografie din fața Domului din Milano și le-a transmis tuturor un mesaj.

În primul rând, Mădălina Ghenea îi îndeamnă pe oameni să nu își piardă credința.

”Forță și curaj! Credința înainte de frică! Aceasta este o fotografie făcută cu câteva luni înainte de începerea acestui coșmar. Vă rog să rămâneți toți în siguranță! Italia a primit mesajul, o țară de aproximativ 60 de milioane de locuitori s-a închis.

În prima zi a restricției privind deplasările și adunările publice pentru a stopa răspândirea agresivă a coronavirusului, italienii nu au mai ieșit pe străzi, nu au mai frecventat magazinele, bisericile și terenurile de fotbal. Aceștia au respectat decretul „Eu rămân acasă’ al guvernului, anunțat luni seara de premierul Giuseppe Conte cu o pledoarie pentru sacrificiul comun pentru a proteja populația în vârstă a țării și pentru a salva sistemul de sănătate de colaps.

Citeşte şi: Mădălina Ghenea s-a cuplat cu un MILIARDAR după despărţirea de Matei Stratan. Ipostaze intime cu cei doi îndrăgostiţi FOTO

Focarul de coronavirus este acum o pandemie globală, au spus oficialii Organizației Mondiale a Sănătății, confirmând ceea ce spun mulți epidemiologi de săptămâni întregi. ⁣Pandemia nu este un cuvânt pe care să-l folosim ușor sau nepăsător’, a declarat Tedros Adhanom Ghebreyesus, șeful Organizației Mondiale a Sănătații, la o conferință de presă la Geneva. „Nu putem spune asta suficient de tare sau suficient de clar sau de destul de des’, a adăugat el. „Toate țările pot schimba cursul acestei pandemii” ⁣

Până acum, Organizația Mondială a Sănătății evitase să folosească termenul pentru a descrie salturile epidemice din întreaga lume, de teamă să nu dea impresia că este de neoprit și că țările vor renunța să încerce să o oprească. Aceasta este o poveste în curs de dezvoltare”, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram.