Mădălina Ghenea, ameninţată cu moartea. Primeşte poze cu bebeluşi zăcând într-o baltă de sânge

Mădălina Ghenea este ameninţată cu moartea pe pagina de Facebook. Coşmarul a început cu mult timp în urmă, însă de când a anunţat că este însărcinată primeşte mesaje halucinante de la cineva îi trimite poze cu bebeluşi zăcând într-o baltă de sânge.

07 mart. 2017, 17:04

Mădălina Ghenea a reînceput să trăiaşcă un coşmar de când s-a aflat că este însărcinată în opt luni.

Actriţa a primit numeroase mesaje de felicitare, dar nu toată lumea se pare că îi vrea binele. Olteanca a publicat pe contul ei de Instagram un răspuns la un comentariu în care cineva îi trimisese poze cu bebeluşi zăcând într-o baltă de sânge. Potrivit click.ro, se pare că olteanca noastră are astfel de probleme de câţiva ani, dar mesajele au devenit mult mai agresive acum de când poartă în pântece fetiţa lui Matei Stratan.

„Mă bucur că ai evoluat! De la amenințările cu moartea, cu tăiatul pe față și pozele cu bebeluși zăcând într-o baltă de sânge, ai trecut la toate cele bune. Observ totuși cu mare dezamăgire că tot nu renunți. Matei este cel mai frumos din lume pentru mine, mi-a dăruit o minune și pentru asta, orice ar fi, o să îl iubesc toată viața. Tu mai bine ai grijă de relația ta și de acel băiat de care îți bați joc pe la fiecare colț pe unde ți se pare ție că primești o firimitură de notorietate”, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram.

După ce s-a iubit cu cei mai râvniţi actori de la Hollywood, Mădălina Ghenea s-a orientat către un avocat român. Matei Stratan, bărbatul pe care îl va face tătic primăvara aceasta, provine dintr-o familie bogată, a cărei avere e estimată la 300 de milioane de euro.

Primul iubit celebru al Mădălinei a fost ex-acționarul dinamovist Dragoș Săvulescu, acum producător de film. Doi ani au stat împreună, din 2009 până în 2011, aceasta fiind cea mai lungă relație a oltencei. În mrejele ei au mai picat, în ordine cronologică,

Leonardo DiCaprio (2011), Adrien Brody (2011), Gerard Butler (2012-2013), Michael Fassbender (2014), Lewis Hamilton (2015), Philipp Pleine (2016). O colecţie de lux am putea spune, pentru că domnii de mai sus sunt şi frumoşi, şi bogaţi, şi cunoscuţi în toată lumea.

Totuşi, dacă e să ne raportăm strict la numărul zerourilor din conturi, Matei Stratan îi bate la fundul gol pe foştii iubiţi ai Mădălinei, actorii Leonardo diCaprio (245 milioane $), Gerard Butler (30 de milioane $), Michael Fassbender (30 milioane $), Adrien Brody (10 milioane $) şi designerul german Philipp Plein (100 milioane €), scrie click.ro.

Tânărul avocat de 29 de ani provine dintr-o familie care are o avere estimată la 300 milioane €, proprietăţi în Londra, Toscana (Italia), Iaşi, Bucureşti, un parc auto impresionant, cu maşini de 200.000 € bucata, dar şi un iaht cu valoare istorică, ancorat în Grecia.

Cei doi au o relaţie din iunie 2016, iar în curând vor deveni părinţi.

Citeşte şi Primele declaraţii ale Mădălinei Ghenea despre sarcină. „Este cea mai mare bucurie pe care viaţa mi-a oferit-o”