Mădălina Ghenea: „Eram convinsă că voi avea doar copii adoptaţi”

Matei Stratan i-a schimbat viaţa Mădălinei Ghenea. Frumoasa actriţă nu se gândea la faptul că va mai avea vreodată un copil, în afară de cel adoptat. Acum, vedeta se pregăteşte să devină mămică unei fetiţe.

10 mart. 2017, 16:13
Mădălina Ghenea: „Eram convinsă că voi avea doar copii adoptaţi”

Mădălina Ghenea a ascuns opt luni sarcina de teama presei, s-a izolat şi doar familia a ştiut de cea mai mare bucurie din viaţa sa. Înainte să îl cunoască pe Matei Stratan credea că nu va avea copii, acum s-a întâmplat un miracol. Va avea o familie fericită, ei doi şi bebeluşul lor.

„Copilului meu… Că îl iubesc și o să-l iubesc toată viața. Și poate ar trebui să mă opresc aici… Am vorbit despre eșecuri, despre cât de greu îmi este să gestionez relația cu presa și cu publicul. Aparițiile zilnice pe paginile tabloidelor m-au făcut sa mă izolez, să ascund această minune. Poate că acest interviu pare deprimant însă cititorii nu îmi văd zâmbetul. Zâmbesc cum nu am zâmbit niciodată. Da, am ascuns acest miracol, spun miracol pentru că o perioada bună de timp până a apărut Matei am fost convinsă că voi avea doar copii adoptați. Matei este un miracol și el este cel care a crezut din prima clipă că merit să fiu fericită, să fiu cu adevărat împlinită. Din miracol se naște miracol. Ne-am decis greu să facem această invitație publicului, în intimitatea noastră, doar noi trei și dragostea noastră.” a scris Mădălina Ghenea pe una dintre reţelele de socializare, parte a unui interviu din revista The Art of Living.

Mădălina Ghenea este însărcinată și va avea o fetiță cu Matei Stratan

„Este cea mai mare bucurie pe care viaţa mi-a oferit-o. Am o listă lungă de nume pentru fetiţa noastră. Suntem mulţi care decidem. Eu, Matei, părinţii mei şi ai lui. Întâi trebuie să o văd, să o cunosc. Va fi suficient să o privesc în ochi. Nu îmi place să vorbesc despre bărbaţii din viaţa mea. Au vorbit ei suficient. Pot să spun despre Matei că este minunea mea. M-am gândit pentru o lungă perioadă să adopt copii şi am început cu o fetiţă, însă era singură şi a fost un proces lung şi dificil. Matei este cel mai bun lucru din viaţa mea deoarece de la început a crezut că pentru noi doi totul este posibil. Siguranţa lui m-a făcut cea mai fericită femeie din lume. Dintr-un miracol s-a născut un altul”, a declarat Mădălina Ghenea pentru revista „Gioia”.

Mădălina Ghenea a dezvăluit şi cum a cerut-o în căsătorie Matei Stratan. „Am înţeles că el este alesul imediat. Primul lucru pe care mi l-a spus a fost: „Vreau să mă căsătoresc cu tine şi să devenim părinţi”. Acum sunt fericită. Râd mereu”, a povestit vedeta.

Citeşte şi Mădălina Ghenea, MESAJ EMOŢIONANT la primul 8 martie ca MĂMICĂ