Mădălina Ghenea, CERCETATĂ de americani. VEZI CE AU DESCOPERIT

Revista American Superstar a preluat informaţiile cu privire la idila ce tocmai s-a înfiripat între Mădălina Ghenea şi Gerard Butler, încercând să atragă atenţia asupra atuurilor cu care românca l-a cucerit pe unul dintre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood.

RomaniaTV.net
18 oct. 2012, 17:00
Mădălina Ghenea, CERCETATĂ de americani. VEZI CE AU DESCOPERIT

Publicaţia americană scrie că Mădălina Ghenea a fost exmatriculată din liceu la vârsta de 16 ani, după ce a făcut o serie de poze în lenjerie intimă, potrivit agerpres.ro. Conducerea şcolii i-ar fi anunţat pe părinţii Mădălinei că aceasta nu mai este binevenită la ore după publicarea respectivelor fotografii.

Mădălina şi Gerard Butler au fost văzuţi sărutându-se pe Riviera Franceză, aceştia bucurându-se de o plimbare romantică după o cină în doi. Cei doi au fost văzuţi împreună şi în luna mai, la o petrecere organizată la Hotel Du Cap-Eden Roc în perioada Festivalului de Film de la Cannes.

Frumoasa brunetă face primii paşi în cariera de actor, jucând în producţia „Don Hemingway” alături de Jude Law şi de vedeta din seria „Game of Thrones”, Emilia Clarke. Acest film urmează să fie lansat în toamna anului 2013.