Mădălina Ghenea, idilă cu un fotbalist de top din Serie A. Şi-a părăsit logodnica pentru ea!

Mădălina Ghenea, superba actriță și model combinată cu actori celebri de la Hollywood, ca Gerard Butler și Michael Fassbender, cu stilistul Philipp Plein ori cu atacantul Marco Borriello, are o idilă cu un tânăr star din Serie A.

22 dec. 2020, 12:00
Mădălina Ghenea, idilă cu un fotbalist de top din Serie A. Şi-a părăsit logodnica pentru ea!

Mădălina Ghenea (33 de ani) s-a cumplat cu Nicolo Zaniolo (21 de ani), mijlocașul celor de la AS Roma, aflat în recuperare după a doua operație la genunchi.

Mădălina Ghenea, idilă cu un fotbalist de top din Serie A

Nicolo Zaniolo e mai mult accidentat și prin spitale în ultima vreme, însă atrage atenția și în afara gazonului. Mijlocașul nu mai driblează adversari, ci jonglează cu iubitele. După ce s-a despărțit de logodnica lui, Sara, internaționalul italian a cucerit o româncă cu 12 ani mai în vârstă și cu o fetiță mică.

Prtesa italiană scrie despre povestea de iubire cu superba actriță și model combinată cu actori celebri de la Hollywood, ca Gerard Butler și Michael Fassbender, cu stilistul Philipp Plein ori cu atacantul Marco Borriello.

Mădălina Ghenea, dezvăluiri incendiare! Ce s-a întâmplat între ea şi Cristiano Ronaldo: „Am stat 4 ore cu el, apoi a plecat imediat”

Românca de 33 de ani, care a filmat într-o reclamă alături de Cristiano Ronaldo, i-ar fi stricat, definitiv, relația cu Sara, Nicolo Zaniolo nefiind la primul episod de infidelitate. „AS Roma îl așteaptă în primăvară să se refacă după ruptura de ligament încrucișat, cu sau fără logodnică ori altă cucerire”, scrie Gazzetta dello Sport.