Mădălina Ghenea, în război cu Rocsana Marcu. Prezentatoarea tv s-a luat de formele rotunjite ale actriţei: „Ia uite ce burtă are”

Mădălina Ghenea a luat foc după ce Rocsana Marcu s-a luat de formele ei rotunjite. "Răutate, prostie, frustrare şi invidie", i-a răspuns Ghenea prezentatoarei tv pe care o mai ameninţă şi cu avocaţii.

RomaniaTV.net
19 sept. 2016, 08:30

„Ia uite, o filmează iubitul şi lui îi place să o filmeze. Uite, a făcut şolduleţe , dar ce burtă avea! Fii atent, uite, când s-a întors, ai văzut ce burtă avea? Deci e însărcinată, ce burtă umflată are! Sau de la pastele din Italia. Uite catai mai burta are! Deci e mai mare decat posteriorul!”, a spus Roxana Marcu în emisiunea pe care o prezintă, la Antena Stars, potrivit cancan.ro.

Mădălina Ghenea, i-a răspuns prezentatoarei tv pe facebook.

„Rocsana Marcu, nu îmi explic dacă este vorba de răutate, prostie ,frustrare, invidie sau toate la un loc. Mă jignești incredibil. Îmi este foarte greu să mă cobor la nivelul tău şi să îţi răspund, nu îmi rămâne decât să apelez din nou la avocații mei. Cât despre burtica mea… tu, draga mea, ai oglindă acasă?”

Dar Rocsana nu s-a luat doar de burta Mădălinei.

„Mititica, eu cred că fata asta a fost o fată simplă, amărâtă, în Slatina. Pentru că altfel n-ai putea sa suferi atât de tare de tine şi toată ziua să postezi numai hoteluri de lux”, a mai spus prezentatoare tv.

În replică, Ghenea a asigurat-o că nu profită de milioanele de euro ale lui Matei Stratan şi că, din contră, ea ar fi cea care plăteşte.

Citeşte şi Rocsana Marcu, replică TARE pentru Dan Capatos. „Hai să ţi-o umflu!”