Mădălina Ghenea, mesaj către Giorgio Chiellini. A arătat tuturor filmuleţul: „Mândră că am lucrat cu tine, căpitane”

Mădălina Ghenea a transmis un mesaj către Giorgio Chiellini, după ce Italia a devenit noua campioană a Europei. Căpitanul echipei italiene a avut un fan special care a ținut să-i aducă aminte că au filmat o reclamă împreună.

12 iul. 2021, 18:35
Mădălina Ghenea, mesaj către Giorgio Chiellini. A arătat tuturor filmuleţul: „Mândră că am lucrat cu tine, căpitane”
Mădălina Ghenea, mesaj către Giorgio Chiellini

Mădălina Ghenea, mesaj către Giorgio Chiellini. Românca a postat un filmuleţ pe reţelele de socializare, în care apare alături de căpitanul Italiei. Mai mult, românca i-a demonstrat că știe să jongleze și cu mingea de fotbal în pauzele de filmare.

Citeşte şi: Mădălina Ghenea, surprinsă la plajă cu noul iubit. Cine este norocosul FOTO ŞI VIDEO

Mădălina Ghenea, mesaj către Giorgio Chiellini

Mândră că am lucrat cu tine, căpitane. Excelentă treabă, Mister Roberto Mancini”, a fost mesajul Mădălinei Ghenea după triumful Italiei la EURO 2020

Alex Bodi a invitat-o într-o vacanţă de lux pe Mădălina Ghenea

Alex Bodi a început să lase comentarii la fotografii actriței pe contul ei de Instagram. Văzând că acest lucru nu dă rezultatele pe care el le aștepta, i-a scris în privat și a încercat să facă rost de numărul de telefon al vedetei. Într-un final, Mădălina Ghenea i-ar fi răspuns pe Instagram, refuzându-i avansurile!

Afaceristul s-a confesat prietenilor că este dispus să cheltuiască o avere pentru a o cuceri pe frumoasa brunetă. Și pentru că este un bărbat pentru care banii nu reprezintă o problemă, Alex Bodi a invitat-o pe Mădălina Ghenea în vacanțe exotice în Marbella și Monte Carlo, pe care superba actriță le-a refuzat.

Mădălina Ghenea s-a stabilit în Italia de mai multă vreme și și-a construit o carieră după ce a apărut în filme și reclame. Românca a avut în trecut relații cu persoane implicate mai mult sau mai puțin direct în fotbal, precum fostul atacant Marco Boriello sau Dragoș Săvulescu, fost acționar la Dinamo.

Recent, ea ar fi avut o relație cu puștiul minune al Romei, Nicolo Zaniolo.