Mădălina Ghenea, prima declaraţie despre despărţirea de Matei Stratan

Mădălina Ghenea a făcut prima declarație despre situaşia din familia sa. Modelul a declarat că ține foarte mult la intimitate, iar totul va fi rezolvat în timp.

15 nov. 2017, 17:06
Mădălina Ghenea, prima declaraţie despre despărţirea de Matei Stratan

Mădălina Ghenea a oferit primele declarații despre situația actuală a relației sale cu Matei Stratan.

Matei Stratan a uitat-o pe Mădălina Ghenea. S-a afişat la un eveniment cu NOUA IUBITĂ

„Ultimul lucru pe care îl doresc este ca viața mea să devină subiect zilnic de comentarii. Vă rog să înțelegeți că țin la intimitatea mea și vă rog să o respectați. Matei este tatăl comorii vieții mele. Avem un copil minunat. I-am oferit toată dragostea pe care o pot dărui. Locul lui în viața noastră va fi mereu unul privilegiat. Nu voi comenta în niciun fel evoluțiile din viața mea, a noastră și cred că timpul le va rezolva pe toate”, este mesajul transmis de Mădălina Ghenea.

Mădălina Ghenea, ÎNŞELATĂ. Cu cine ar fi căzut în păcat soţul ei, Matei Stratan

Mădălina Ghenea a dezvăluit că a fost înşelată de Matei Stratan, bărbatul alături de care a trăit o poveste de dragoste, în urma căreia au făcut şi o fetiţă. Acesta ar fi înşelat-o chiar cu una dintre colegele sale. Mădălina Ghenea a postat atunci pe reţelele de socializare o fotografie în care vorbeşte despre relaţiile extraconjugale: „Nu doar că m-ai înșelat, ci ne-ai înșelat pe amândoi. Nu doar că mi-ai frânt inima, ci ne-ai destrămat viitorul”.