Mădălina Ghenea, primele declaraţii după dezvăluirea relaţiei dintre ea şi actorul Gerard Butler

Mădălina Ghenea pare să-l fi prins pe Dumnezeu de un picior cu noua sa iubire, Gerard Butler. Frumoasa româncă a declarat recent că starul american este "surprinzător de plăcut şi de cald".

RomaniaTV.net
23 oct. 2012, 17:16
Mădălina Ghenea, primele declaraţii după dezvăluirea relaţiei dintre ea şi actorul Gerard Butler

Toate dubiile în privinţa faptului că Gerard Butler şi Mădălina Ghenea formează un cuplu au fost spulberate când actorul britanic a vorbit pentru prima oară despre relaţia lor. După ce actorul a declarat că pentru el a fost dragoste la prima vedere, acum a venit rândul modelului să vorbească despre idila mult comentată. 

„Nu este un bărbat timid, ci o persoană cu care poţi să stai de vorbă despre absolut orice, este pregătit în orice domeniu. Este surprinzător de plăcut şi de cald. Este foarte, foarte atent”, a declarat modelul pentru Antena 1.

În ceea ce priveşte o eventuală căsătorie, Ghenea a mărturisit: „Vis a vis de căsătorie, suntem foarte, foarte, foarte departe”.

Mădălina Ghenea a devenit faimoasă în Italia datorită reclamelor unei companii de telefonie mobilă, unde a apărut împreună cu actorul Raoul Bova. În noiembrie va fi lansat noul ei film, Razza Bastarda, de Alessandro Gassman, iar în 2013 va apărea alături de Jude Law în filmul, „Dom Hemingway”.