Mădălina Ghenea, primele fotografii cu bebeluşul de o lună. Vezi cât de gingaşă este fetiţa ei

Mădălina Ghenea este în culmea fericirii după ce luna trecută a devenit, în mare secret, mămică. Recent, frumoasa româncă a postat pe internet primele fotografii cu fetiţa ei.

03 mai 2017, 18:06

Proaspăta mămică este într-o formă de zile mari, așa că nu are de ce să se ascundă în haine lungi și largi. Dimpotrivă, Mădălina Ghenea a sărit din hainele de maternitate direct în cele sexy.

Vezi şi: Mădălina Ghenea, talie de viespe la nici o lună după ce a născut

„Trăiesc o minune! Am plâns de fericire!”, ar fi mărturisit vedeta. Celebrul manechin a născut prin cezariană, deşi iniţial aceasta ar fi vrut să nască natural. Apropiaţii Mădălinei mărturisesc însă că vedeta nu a vrut să meargă la spital decât în ultimul moment.

Vezi si: Cât a costat căruciorul de lux în care Mădălina Ghenea îşi plimbă fetiţa FOTO

Madalina Ghenea a nascut o fetita, pe 4 aprilie, la o clinica privata din Bucuresti. Vedeta a beneficiat de pachetul VIP, in care i-au fost asigurate absolut toate serviciile medicale.

Vezi> Suma COLOSALĂ plătită de Madalina Ghenea pentru NAŞTERE. Cum arată REZERVA DE LUX a vedetei FOTO

Mădălina Ghenea trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei, asta după ce fotomodelul şi-a găsit fericirea alături de milionarul român Matei Stratan. După câteva luni de relaţie, cei doi s-ar fi logodit şi au decis să se stabilească în Italia, într-una din vilele de lux ale familiei afaceristului.