Suma COLOSALĂ plătită de Madalina Ghenea pentru NAŞTERE. Cum arată REZERVA DE LUX a vedetei FOTO

Madalina Ghenea a nascut o fetita, luni seara, la o clinica privata din Bucuresti. Vedeta a beneficiat de pachetul VIP, in care i-au fost asigurate absolut toate serviciile medicale.

05 apr. 2017, 15:33

Madalina Ghenea a ajuns la spital luni, cu dureri foarte mari. Insarcinata in luna a opta, a intrat in travaliu mult mai devreme decat au prevazut medicii si a fost nevoie de o interventie urgenta pentru ca ea si copilul sa nu aiba de suferit.

Mădălina Ghenea, primele declaraţii după ce a devenit mamă

„A trait 11 ore de chin! Spera sa mai prelungeasca sarcina si, in prima faza, nu s-a prezentat la clinica! Insa, cand a vazut ca sorocul se apropie si nu mai este nimic de facut, a apelat de urgenta la doctori, care imediat au si bagat-o in sala de operatii. Acum, actrita se simte bine si este in siguranta”, au dezvaluit persoane apropiate Madalinei Ghenea.

Rezerva de lux in care sta Madalina Ghenea, pe etajul dedicat special persoanelor importante, este dotata cu un pat confortabil, manuit prin telecomanda, o canapea din piele alba, un fotoliu, o masuta eleganta si corpuri de iluminat de fite, scrie WOWbiz.ro.

Mădălina Ghenea A NĂSCUT după un travaliu de 11 ORE

„E adevarat, totul este la standarde ridicate, dar si costurile sunt ridicate, astfel ca o nastere, la care se adauga trei, patru zile de spitalizare poate duce la aproximativ 5.000 de euro”, au dezvaluit persoane de la fata locului.