Mădălina Ghenea, răsfăţată de noul iubit pe un iaht de opt milioane de euro

Mădălina Ghenea este răsfăţată de iubit pe un iaht de opt milioane de euro şi locuieşte într-un adevărat palat situat în centrul Capitalei. Tabloidele scriu că fiul milionarului Dan Stratan a scos la înaintare întreaga avere a familiei pentru a o cuceri pe frumoasa olteancă. Totuşi, potrivit presei, tatăl iubitului vedetei nu e de acord cu relaţia.

24 iun. 2016, 13:43

Supranumit în cercurile mondene „Mr. Cash”, tânărul Matei Stratan are la dispoziţie o avere estimată la 300 milioane euro, proprietăţi în Londra şi în Toscana, un parc auto impresionant, dar şi un iaht de fiţe ancorat în Grecia. Iaht cu care ar fi cucerit-o definitiv pe frumoasa Mădălina Ghenea, scrie ziarul Click.

Vasul pe care îl deţine tatăl băiatului se numeşte „Madiz” şi a fost construit în anul 1902. Potrivit topiaşi.ro, afaceristul Dan Stratan a cumpărat ambarcaţiunea cu aproape 8 MILIOANE de euro, apoi l-a transformat spectaculos pe interior.

Totuşi, pentru a avea linişte în cuplu, Mădălina va fi nevoită să facă pace cu tatăl iubitului, care este foc şi pară pe frumoasa actriţă. Potrivit Libertatea.ro, celebrul medic nu-i prea încântat de idila pe care băiatul său o are cu Mădălina. Motivul? Expunerea mediatică a fiului său, implicit a sa, din cauza acestei relaţii. Astfel că bărbatul ar fi avertizat-o pe vedetă să fie mai…discretă.

Citeşte şi Mădălina Ghenea s-a cuplat cu un MILIONAR ROMÂN