Mădălina Ghenea s-a dus la mânăstire: „Nu vreau să mă mai feresc”

Mădălina Ghenea a mărturisit că în ultima perioadă a trecut prin foarte multe momente dificile şi din această cauză a mers la o mănăstire pentru a-şi regăsi liniştea.

04 apr. 2014, 20:42
Mădălina Ghenea s-a dus la mânăstire: „Nu vreau să mă mai feresc”

„Am trecut aproape prin toate dramele posibile în ultima perioadă şi am ajuns chiar să cred că viaţa mea nu mai are sens, m-am închis în mine şi am refuzat familie şi prieteni şi iubit şi tot, până m-am refugiat într-o mănăstire din România unde mi-am găsit liniştea, răspuns la toate întrebările şi am regăsit un sens. Am ieşit mai puternică. Ştiu câţi oameni se luptă cu aceste probleme şi vreau să le spun să nu îşi piardă niciodată speranţa şi încrederea în Dumnezeu”, a declarat Mădălina Ghenea.

Mădălina Ghenea, vedetă la Hollywood. A făcut furori la New York, la premiera filmului „Dom Hemingway”

Aceasta a menţionat că oamenii s-au obişnuit cu imaginea sa de femeie dură, dar că ei i-a fost teamă să îşi deschisă sufletul în faţa publicului, scrie Monitorul de Botoşani. 

„Nu vreau să mă mai feresc, vreau să mă eliberez de această povară. Mi-a fost teamă să mă deschid publicului, dar am obosit să pozez într-un tanc şi am realizat că nu rezolv nimic dacă tac, că măcar să înveţe alţii câte ceva din experienţa mea”, a adăugat fostul model. Modelul a dezvăluit că în septembrie 2013 a avut nişte probleme de sănătate şi de aceea a dispărut din atenţia presei.

VEZI ŞI Mădălina Ghenea o să explodeze! Adelina Pestriţu vrea să facă SEX cu Gerard Butler