Mădălina Ghenea s-a reîntors la prima dragoste. Superbul top-model se iubeşte cu un fotbalist

Mădălina Ghenea a cedat rugăminţilor fostului său iubit, fotbalistul italian Marco Borriello, de la Genoa, şi s-a împăcat cu acesta, după ce cuplul şi-a spus adio în urmă cu trei ani.

29 apr. 2015, 15:47

Mădălina Ghenea s-a despărţit de Marco Borriello în 2012, după ce l-a cunoscut pe actorul Gerard Butler, cu care a fost împreună timp de aproape doi ani. Apropiaţii fotbalistului au dezvăluit în presa italiană că Marco nu a uitat-o pe Mădălina, iar în ultima vreme a reîncercat să-i intre în graţii, copleşind-o cu tot felul de atenţii.

Vezi şi MĂDĂLINA GHENEA şi-a mărit BUZELE cu BORCANUL VIDEO

În cele din urmă se pare că Borriello şi-a atins scopul şi, conform jurnaliştilor din peninsulă cei doi ar fi reînnodat relaţia. Potrivit fanatik.ro, Mădălina Ghenea a pus totuşi câteva condiţii: Marco să nu-i îngrădească accesul la o carieră de succes la Hollywood şi să o lase să joace orice rol îşi doreşte chiar dacă asta presupune să renunţe la haine. De altfel, în cel mai recent film al său, „Youth”, Mădălina apare goală puşcă în faţa legendarului Michael Caine, care pofteşte la ea de-a lungul întregii pelicule.

Mădălina Ghenea pe afişul filmului Youth: