Mădălina Ghenea, secrete din adolescenţă: A plecat de-acasă la vârsta de 14 ani

Calităţile fizice ale oltencei Mădălina Ghenea (25 de ani) sunt cunoscute în lumea întreagă, mai ales după ce românca s-a cuplat cu unul dintre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood, Gerard Butler (42 de ani). Mama Mădălinei Ghenea vorbeşte despre copilăria fetei sale, dar şi despre relaţia ei cu starul Gerard Butler.

RomaniaTV.net
22 oct. 2012, 16:01
Mădălina Ghenea, secrete din adolescenţă: A plecat de-acasă la vârsta de 14 ani

Relaţia dintre modelul român Mădălina Ghenea şi actorul Gerard Butler a fost confirmată la începutul lunii octombrie când au fost surprinşi sărutându-se, pe Coasta de Azur. 

Revista American Superstar a preluat informaţiile cu privire la idila ce tocmai s-a înfiripat între Mădălina Ghenea şi Gerard Butler, încercând să atragă atenţia asupra atuurilor cu care românca l-a cucerit pe unul dintre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood. Publicaţia americană scria că Mădălina Ghenea a fost exmatriculată din liceu la vârsta de 16 ani, după ce a făcut o serie de poze în lenjerie intimă.

Toate aceste acuzaţii sunt negate cu vehemenţă de mama româncăi, cea care spune că Mădălina nu a fost exmatriculată. „În clasa a zecea s-a transferat la un alt liceu, nu a fost exmatriculată. Madi a făcut balet de la vârsta de 10 ani, a luat lecţii de pian şi a participat la Tip Top Minitop. Ţin minte că o găseam de multe ori la 12 noaptea, ghemuită în pat, cu multe cărţi şi caiete pe lângă ea, citind. Era tot timpul ordonată, extrem de minuţioasă şi dedicată studiului”,a  declarat mama Mădălinei Genea, potrivit click.ro.

Mama Mădălinei Ghenea nu pare deranjată că frumoasa româncă este cuplată cu un bărbat în vârstă de 42 de ani, cu un trecut încărcat de picanterii şi excese. „A fost alegerea ei, dar despre viaţa privată a fiicei mele nu vorbesc pentru că nu am eu acest drept. Pentru Mădălina mi-aş dori un bărbat care să o iubească şi să o aprecieze. Cred că sunt lucrurile cele mai importante într-o relaţie şi ea le cunoaşte destul de bine”, a completat domna Ghenea.

Mădălina Gheneaa devenit faimoasă în Italia datorită reclamelor unei companii de telefonie mobilă, unde a apărut împreună cu actorul Raoul Bova. În noiembrie va fi lansat noul ei film, Razza Bastarda, de Alessandro Gassman, iar în 2013 va apărea alături de Jude Law în filmul, „Dom Hemingway”.
 
Gerard James Butler este un actor scoțian născut în Glasgow, Regatul Unit, fiind cel mai tânăr dintre cei trei copii ai lui Margarret Butler. Părinții săi au divorțat când el era încă un copil, el ajungând să-și revadă tatăl doar la vârsta de 16 ani.

Toamna lui 2012 aduce o noutate în viața amoroasă a lui Butler: fotomodelul român Mădălina Ghinea.