Mădălina Ghenea şi-a schimbat silicoanele. PRIMELE IMAGINI cu noii SÂNI

Mădălina Ghenea nu a vorbit niciodată despre operațiile estetice pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Recent, vedeta şi-a schimbat silicoanele cu unele mai mari şi mai ferme.

16 aug. 2016, 06:04

Mădălina Ghenea a decis să intervină din nou în zona bustului, conștientă că operațiile estetice i-au deschis multe uși, primind o sumedenie de oferte pentru a poza pentru diverse brand-uri de lenjerie intimă și costume de baie.

De ceva vreme, mai precis de când a început o relație cu Matei Stratan, actrița s-a schimbat aproape complet. În afara faptului că a renunțat la petreceri și la o viață agitată, ca pe vremea când se iubea cu Philipp Plein, Mădălina Ghenea a început să aibă mai multă grijă de întreaga ei imagine. De curând „a umblat” și la partea estetică.

Conștientă că poate mai poate obține bani frumoși de pe urma campaniilor pentru lenjerie intimă și costume de baie, Mădălina a intervenit la nivelul sânilor. Dat fiind faptul că și-a mărit bustul în urmă cu ani buni, sânii începuseră să se lase, așa că și-a dorit unii mai mari și mai fermi. Alegerea a fost una de bun augur, dovadă fiind cele mai recente imagini cu ea, scrie Libertatea.