Mădălina Ghenea şi iubitul fotbalist, discuţie pe Instagram: „Pot să te sărut 25 de ore din 24?”

Mădălina Ghenea (32 de ani) şi iubitul fotbalist, Nicolo Zaniolo (21 de ani), sunt foarte îndrăgostiţi sau cel puţin aşa par din comentariile pe care şi le dau pe Instagram. După ce a fost făcută publică relaţia lor, sportivul şi vedeta româncă îşi transmit mesaje de dragoste.

29 dec. 2020, 23:20
Mădălina Ghenea şi iubitul fotbalist, discuţie pe Instagram: „Pot să te sărut 25 de ore din 24?”
Mădălina Ghenea (32 de ani) şi Nicolo Zaniolo (21 de ani) formează un cuplu.

Mădălina Ghenea şi iubitul fotbalist, cuvinte tandre. În cadrul unei sesiuni în care a răspuns întrebărilor primite de la fani, românca a primit o întrebare și din partea lui Nicolo Zaniolo: ”Pot să te sărut 25 de ore din 24?”. Răspunsul Mădălinei Ghenea a venit imediat: ”Tu ce crezi?”, a scris vedeta pe Instagram.

Citeşte şi: Mădălina Ghenea, dezvăluiri incendiare! Ce s-a întâmplat între ea şi Cristiano Ronaldo: „Am stat 4 ore cu el, apoi a plecat imediat”

Mădălina Ghenea şi iubitul fotbalist

După ce jurnaliștii italieni au anunțat că puștiul de la Roma a părăsit-o pe Sara Scaperrotta ca să fie cu Mădălina Ghenea, Zaniolo a simțit nevoia să intervină. Într-un mesaj pe Instagram, fotbalistul a negat zvonurile.

Ținând cont de articolele despre viața mea privată, vreau să clarific ceva. Nu am părăsit pe nimeni. Noua mea cucerire nu e parte din trecutul meu. Sunt fericit cu Mădălina și-mi asum toată responsabilitatea pentru viitorul meu. 

Sunt un băiat cu capul pe umeri. Acum mă gândesc la AS Roma și abia aștept să joc. Muncesc ca să revin cât mai în formă posibil”, a scris Nicolo Zaniolo.

Citeşte şi: Marco Borrielo, dezvăluiri despre relaţia cu Mădălina Ghenea. „Nimeni n-a reuşit asta!”

Motivul pentru care Mădălina Ghenea nu s-a căsătorit până acum

Mădălina Ghenea a explicat de ce nu a vrut să se căsătorească niciodată până acum şi de ce nu are de gând s-o facă nici în viitor.

Nu am fost căsătorită niciodată și nu cred că o voi face vreodată. Sincer, nu cred în instituția căsătoriei”, a explicat frumoasa actriţă motivul pentru care nu are de gând să-şi pună pirostriile. În acest fel, vedeta a făcut lumină în ceea ce priveşte trecutul său amoros, dat fiind faptul că, de-a lungul timpului, s-au făcut tot felul de speculații cu privire la starea ei civilă.

La începutul lui februarie 2020, cea mai sexy româncă făcea publică noua sa relație, cu tânărul Leonardo Maria Del Vecchio, fiul celui mai bogat om de afaceri din Italia. Mădălina a avut relații cu mai mulți bărbați celebri, printre care Gerard Butler, Michael Fassbender și Louis Hamilton. Ea are o fetiță cu Matei Stratan, cu care a format un cuplu timp de doi ani.