Mădălina Ghenea, supărată pe presa din România: Nu mă transformaţi într-un exemplu negativ

Mădălina Ghenea a fost criticată pe Facebook pentru că apare într-o fotografie cu o ţigară în mână. Cum presa din România a scris despre acest incident, actriţa a ţinut să explice că niciodată nu a fumat şi că totul este o aberaţie.

09 feb. 2013, 13:26
Mădălina Ghenea, supărată pe presa din România: Nu mă transformaţi într-un exemplu negativ

„Chiar trebuie să preluaţi toate aberaţiile!? Doar presa din România face articole bazate pe comentariile unor ‘fani’. Nu sunt fumătoare! Nu am fumat în viaţa mea! Poza postata de voi face parte dintr-un shooting pentru revista ‘Viva’, daca un actor ucide într-un film şi un ‘ fan’ scrie că este un criminal, vi se pare normal ca presa să preia o asemenea aberaţie??? Vă rog să nu mă transformaţi într-un exemplu negativ!!!!!!! SUNT ÎMPOTRIVA FUMATULUI!!!”, a scris Mădălina Ghenea pe contul de Facebook.

Gerard Butler, unul dintre cei mai râvniţi actori de la Hollywood, este îndrăgostit iremediabil de Mădălina Ghenea. Deşi mulţi s-ar fi aşteptat ca amorul lor să fie doar un foc de paie, cei doi au lăsat lumea să bârfească şi şi-au văzut de relaţie în linişte. Tot în linişte au decis să se şi logodească, după cum scrie revista People, care aduce ca argument şi faptul că Ghenea şi Butler au fost fotografiaţi recent în timp ce colindau prin magazine de bijuterii, în căutarea unor verighete.

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler s-au cunoscut în primăvara lui 2012, la filmările pentru un spot publicitar. Deşi între ei este o diferenţă de 18 ani, olteanca noastră având 25 de ani, iar actorul scoţian 43, între ei s-a iscat o frumoasă poveste de dragoste, care l-a făcut pe Butler să înceapă să-şi dorească să se aşeze în sfârşit la casa lui.