Mădălina Ghenea, vacanţă cu fetiţa pe un yaht de opt milioane de euro VIDEO

La trei luni de când a născut, Mădălina Ghenea face senzaţie pe plajele din Grecia. Petrece clipe de vis alături de milionarul român însă nu-şi neglijează nici fiica. Micuţa a petrecut deja prima vacanţă dn viaţa ei pe un iaht de 8 milioane de euro. În plus Mădălina s-a decis să publice prima poză cu micuţa.

RomaniaTV.net
29 iul. 2017, 09:52
Mădălina Ghenea, vacanţă cu fetiţa pe un yaht de opt milioane de euro VIDEO

În mod clar Mădălina Ghenea s-a născut sub o stea norocoasă! Este celebră, căsătorită cu un miliardar frumos şi tânăr şi e proaspătă mămică. În plus, la doar trei luni de la naştere, vedeta arată impecabil.

Superba şatenă şi iubitul sau, Matei Stratan, se bucură de un sejur în Grecia, pe insula Kythnos. Ocazie cu care cei doi au făcut şi o şedinţă foto în care apar şi sărutări fierbinţi.

Şi micuţa lor a avut parte de prima vacanţă din viaţa ei pe care a petrecut-o pe iahtul de 8 milioane de euro, care aparţine bunicului.

Vasul pe care Matei Stratan l-a moştenit de la tatăl său a fost construit în anul 1902, iar în perioada 1940-1945 a fost în proprietatea guvernului britanic. Odată ce a ajuns în posesia lui Dan Stratan, afaceristul ieşean l-a transformat într-o ambarcaţiune de lux. Iahtul are 55 de metri, 6 încăperi luxoase şi cântăreşte 107 tone. Familia Stratan nu a închiriat niciodată ambarcaţiunea.

Pentru prima dată, Mădălina a făcut publică imaginea cu fiica şi iubitul ei. Este singura imagine în care fotomodelul i-a arătat şi partea de sus a corpului, acoperind însă o bună parte din faţa micuţei cu un emoticon. „Tot ce am”, le-a spus Mădălina Ghenea prietenilor ei virtuali.

De-a lungul timpului, Mădălina Ghenea a umblat doar cu bărbaţi celebri, precum Gerald Butler sau Leonardo di Caprio. Cu toate acestea, românul Matei Stratan le-a dat clasă foştilor rivali în ceea ce priveşte zerourile din cont. Cu o avere estimată la 300 de milioane de euro, Matei Stratan are grijă să o răsfeţe pe brunetă cu absolut tot ce îşi doreşte: de la haine scumpe la diamante.

Mădălina şi Matei s-au cunoscut în Bucureşti, prin intermediul unor prieteni comuni, iar povestea lor de dragoste a evoluat rapid: la nici o lună de relaţie, cei doi se pregăteau să devină părinţi. Nici după un an de relaţie, cei doi nu au vorbit deschis despre căsătoria lor, cu atât mai puţin despre botezul micuţei.

Citeşte şi Mădălina Ghenea, apariţie INCENDIARĂ la plajă FOTO