Mădălina Manole a fost numită cetăţean de onoare al oraşului Ploieşti

Mădălina Manole a devenit cetăţean de onoare post-mortem al oraşului Ploieşti, după ce consilierii locali din oraş au votat o hotărâre în acest sens. Propunerea a venit chiar din partea primarului, iar la întâlnire au participat tatăl şi fratele artistei, dar şi soţul acesteia, Petru Mircea.

RomaniaTV.net
26 mart. 2012, 19:52
Mădălina Manole a fost numită cetăţean de onoare al oraşului Ploieşti

Propunerea de hotărâre de Consiliu a fost votată în unanimitate de consilieri. După decizie, atât tatăl artistei cât şi soţul acestea au primit câte o diplomă. „Este un gest frumos pe care-l face municipalitatea actuală. Vă mulţumesc în numele meu personal şi al copilaşului nostru”, a declarat Petru Mircea.

La ceremonie a fost prezent şi fratele Mădălinei Manole. „Acest titlu, de cetăţean de onoare care i se acordă surorii mele este o mare mândrie. Acest titlu nu i se acordă unei sinucigaşe, ci i se acordă omului Mădălna Manole, artistei Mădălina Manole”, a declarat fratele artistei.

„O bucurie în suflet, dar şi o tristeţe că nu mai este vie, în realitate pentru că ea era cetăţean şi copilul Ploieştiului. Aici a copilărit, aici s-a dezvoltat. Aici a crescut”, a spus Ion Manole.

De această dată, între tatăl şi soţul cântăreţei nu au existat niciun fel de tensiuni.