Mădălina Pamfile, „AUTODENUNŢ” pe Facebook. „Mereu furam…”

Mădălina Pamfile este o prezenţă obişnuită în cluburi şi în paginile revistelor şi ziarelor de tip tabloid, însă nu a ascuns niciodată faptul că până să ajungă aici nu a avut o viaţă tocmai uşoară. Acum, bruneta a dezvăluit că deseori fura atunci când era mică, dar numai florile care ştia că îi vor aduce mamei sale un zâmbet pe faţă.

RomaniaTV.net
15 mart. 2014, 14:40

Mădălina Pamfile s-a autodenunţat pe Facebook. Bruneta a mărturisit că în copilărie obişnuia să fure pentru a-şi vedea mama fericită. Liceana lui Mazăre, o prezenţă obişnuită acum în cluburile de fiţe şi, implicit, în tabloide, făcea însă acest gest din candoare, nu cu gânduri mârşave.

„Nici toate florile din lume nu pot alina durerea si dorul parintilor de copii, cand se trezesc dimineata si trec pe langa camera mea si nu ma aud ca intodeauna cand daramam cate ceva. Cand eram mica mereu furam flori de la o vecina de la poarta sa-i duc mamei acasa , dar dupa doua zile se ofileau, iar ii aduceam flori si iar … Asa ca intr-o zi de ciuda i-am dus flori de plastic sa fiu sigura ca nu se ofilesc, ca vaza mamei mereu va fi ocupata de florile daruite de mine. Dar azi am inteles ca nimic nu le va ocupa golul din inima cand eu nu sunt acasa. Saru’mana mama, tata!”, a scris Mădălina Pamfile pe Facebook, alături de un colaj foto în care apare alături de părinţii săi.

Citeşte şi Fierbinte ca o zi TORIDĂ de VARĂ. Mădălina Pamfile, pe jumătate GOALĂ într-o poză pe Facebook