Mădălina Pamfile, REACŢIE ULUITOARE după ce a aflat că Denisa Botcari este ÎNSĂRCINATĂ cu iubitul ei

Denisa Botcari, blonda care a facut ravagii printre barbatii celebri vara aceasta, ar fi insarcinata. Conform unor informatii aparute in presa, tatal copilului ar fi Cristian Daminuta. Vestea a picat ca un fulger asupra Mădălinei Pamfile, iubita fotbalistului.

05 oct. 2014, 18:18

Fotbalistul, care a jucat si la tineretul lui Inter sau a lui AC Milan, este un mare cuceritor! Avand o lista intreaga de cuceriri la activ, barbatul este acum iubitul oficial al Madalinei Pamfile! Numai ca, in urma cu ceva vreme, el s-a iubit de Denisa Botcari si a lasat-o se pare însărcinată. Botcari a anuntat ca este gravida si, culmea, a lasat sa se inteleaga ca fotbalistul ar fi lasat-o insarcinata! Cum era de asteptat, la aflarea vestii, Pamfile a avut o reactie care o va durea rau de tot pe rivala ei.”

„Eu nu cred ca Daminuta e tatal acestui copil pe care il are Denisa in pantece. Iar daca se dovesdeste ca el este intr-adevar tatal bebelusului, atunci ma bucur! Eu chiar imi doream un copil, asa ca, am sa-l cresc eu. Adica o sa-l cresc impreuna cu iubitul meu”, a declarat Madalina Pamfile pentru wowbiz.ro.

In aceasta vara, Denisa Botcari a aparut in atentia presei mondene prin relatia ultramediatizata pe care a avut-o cu Adrian Cristea. Cum era de asteptat, idila nu a tinut mult, basca, la finalul ei, tanara l-a atacat sub centura pe „Print”, spunand despre el ca nu este cine stie ce barbat la pat.

Denisa Botcari, declaraţie ŞOC despre PERFORMANŢELE SEXUALE ale lui Adrian Cristea

Dupa amorul cu Cristea, prin viata blondinei s-au perindat si alti barbati cunoscuti, e adevarat pe perioade scurte.

Irinel Columbeanu, Vincenzo Castellano sau fotbalistul Cristian Daminuta s-au aflat si ei pe lista blondei. Mai mult, ultima aventura cu Mihai Costea a socat pe toata lumea, mai ales ca in acea perioada, fotbalistul era cuplat oficial cu Daniela Crudu. Acum, toti acesti barbati tremura, pentru ca prin lumea mondena se barfeste ca Denisa ar fi insarcinata in cateva saptamani.

In sprijinul acestei afirmatii sta si faptul ca, ieri, Botcari s-a dus la un salon de infrumusetare si, din pricina mirosurilor de vopsele, i s-a facut rau! Imediat, o persoana aflata la fata locului a incercat sa ii dea un medicament de greata, insa prietena care o insotea pe blonda a avut o replica neasteptata: “Denisa nu are voie sa ia nimic, pentru ca este gravida!”.

Citeşte şi: 

Lovitură de TEATRU. Cine este BLONDA cu care Mihai Costea A ÎNŞELAT-O pe Daniela Crudu

Adrian Cristea, mesaje perverse pe Facebook