Abia s-au căsătorit, că s-au şi separat. Mădălina Pamfile stă despărţită de soţul ei

Relația dintre frumoasa Mădălina Pamfile și soțul ei, Bruno, este supusă, în această perioadă, celui mai dur test posibil. Mai exact, este vorba de testul distanței, cei doi luând o decizie bizară cu privire la căsnicia lor și modul în care se va desfășura aceasta.

07 iun. 2016, 08:06
Abia s-au căsătorit, că s-au şi separat. Mădălina Pamfile stă despărţită de soţul ei

Mai exact, de ceva vreme încoace, se pare că Mădălina Pamfile nu se simțea fericită și împlinită în liniștita Timișoară, scrie spynews.ro. Obișnuită cu agitația Capitalei, în ciuda tuturor sentimentelor pentru bărbatul de lângă ea, focoasa brunetă simțea că orașul de pe Bega nu este potrivit pentru ea. Iar Bruno a rezolvat problema în cel mai altruist mod cu putință: i-a permis soției sale să locuiască în București, departe de el, timișoreanul vizitându-și jumătatea doar în zilele de weekend.

Citeşte şi Dosarul PROSTITUATE DE LUX. Cine le-a turnat pe Daniela Crudu şi Mădălina Pamfile

Iar acum, spun surse apropiate cuplului, cei doi, chiar dacă vorbesc zilnic la telefon, simt că relația lor este supusă unui test dificil, testul distanței, cei aproape 600 de kilometri care îi despart fiind destul de greu de suportat. Și, în plus, Bruno pare să fie extrem de ocupat cu afacerile pe care le are în Timișoara, iar Mădălina plictisindu-se cumplit în București, singura ei ocupație fiind să se vadă cu prietenele ei.

Citeşte şi Mădălina Pamfile, ESCORTĂ DE LUX în Anglia? Dovada ASTA face o va COSTA scump pe fosta iubită a lui Mazăre

Mădălina Pamfile a dat uitării nopţile păcătoase, când incingea fanteziile bărbaţilor şi s-a aşezat la casa ei. Fosta asistentă a emisiunii „Un show păcătos” s-a măritat într-un cadru discret, anul trecut, în vară, după o perioadă destul de scurtă în care a trecut de la „fata rea” a showbiz-ului la cea de „cea mai cuminte frumușică din lumea mondenă”.