Mădălina Pamfile, TERORIZATĂ de iubitul fotbalist

Mădălina Pamfile a suportat jigniri şi palme, însă tot nu se lasă de fotbalişti. După ce a scăpat de bătăuşul Gabi Matei, acum fostul iepuraş Playboy îndură geloziile unui alt fotbalist. Claudiu Belu-Iordache îi face scandal brunetei chiar şi pentru o privire nevinovată.

21 iun. 2013, 07:34
Mădălina Pamfile, TERORIZATĂ de iubitul fotbalist

Mădălina Pamfile a acumulat ceva experienţă de viaţă, deşi are doar 19 ani. Pentru a doua oară, fostul iepuraş Playboy are parte de dragoste cu peripeţii. După o relaţie „periculoasă” cu fotbalistul Gabi Matei, care a tăiat-o cu lama pe mâini, bruneta are parte de experienţe noi alături de iubitul ei, Claudiu Belu-Iordache, cu care e de 5 luni.

„Vom vedea ce se va întâmpla. O relaţie se clădeşte cu multă înţelegere şi iubire”, spunea prin martie „eleva lui Mazăre”, şi numai de înţelegere nu au avut ei parte, căci se pare că jucătorul rămas între timp fără echipă este un tip foarte gelos căruia îi sare ţandăra din orice gest nevinovat al iubitei sale. Astfel, până la un scandal în toată regula nu mai este decât un pas!

VEZI ŞI: Mădălina Pamfile, lăsată cu pieptul DEZGOLIT de un căţel OBRAZNIC – FOTO

„Claudiu este un băiat foarte gelos. Eu nu am probleme din acestea. Mai ieşim prin cluburi şi dacă mă uit într-o parte pur şi simplu, fără motiv, lui i se pare că e grav şi îmi reproşează. Aşa începe ciondăneala”, a spus Pamfile, potrivit click.ro. Chiar dacă Belu urlă şi se umflă în pene, să arate şi el că-şi apără „teritoriul”, Pamfile nu e deranjată. Totuşi, ar putea fi şi mai rău, aşa că dacă nu se lasă cu bătaie, tot e bine.