Mădălina Secuianu a făcut o cădere nervoasă când a aflat că iubitul său a vrut să se omoare

Mădălina Secuianu a făcut o cădere nervoasă când a aflat că iubitul ei a încercat să-şi pună capăt zilelor. Fotomodelul a aflat, vineri, de la TV că bărbatul de care a vrut să se despartă recent, Rustem Simion Chirilă, s-a spânzurat în închisoare.

RomaniaTV.net
17 ian. 2014, 14:12

„L-am văzut acum două zile, am vorbit şi joi cu el. Era bine. Nu mai suntem certaţi şi avem planuri să ne căsătorim. Sunt momente în care ne mai certăm, dar ne împăcăm de fiecare dată. Acum nu ştiu nimic despre el. Cei de la penitenciar nu vor să îmi spună nimic. Eu am văzut la voi, la Antena Stars, ce s-a întâmplat. Ştiu că se simte nedreptăţit pentru că este închis. Am fost ameninţaţi, iar Poliţia nu face nimic. Mi s-au cerut 30.000 de euro ca Rustem să fie eliberat”, a declarat Mădălina Secuianu, potrivit spynews.ro.

Aflat după gratii, Rustem Simion-Chirilă, iubitul fotomodelului, a încercat să-şi pună capăt zilelor, vineri, în wc-ul camerei de detenţie. Bărbatul s-a spânzurat cu un lanţ, dar a fost găsit la timp de gardieni şi i-a fost acordat primul ajutor.

Rustem este închis la Penitenciarul Colibaşi pentru un jaf de 650.000 de euro, comis în 2011 pe autostrada A1, şi are de ispăşit 5 ani de închisoare.