Madi Drăguşanu, mama Biancăi, amendată pentru apel fals la 112. Ce s-a întâmplat şi cum s-a terminat totul

Madi Drăguşanu, mama Biancăi Drăgușanu, a fost amendată cu 2.000 de lei de către polițiștii de la Secția 7 din București, după ce a apelat serviciul 112 și a reclamat că fiica ei este sechestrată de soțul de atunci, Alex Bodi.

14 ian. 2021, 16:04
Madi Drăguşanu, mama Biancăi, amendată pentru apel fals la 112. Ce s-a întâmplat şi cum s-a terminat totul

Madi Drăguşanu a apelat-o de mai multe ori pe telefonul mobil pe Bianca Drăgușanu , iar aceasta nu a răspuns. Femeia se afla la Călan, iar fiica ei la București. Mama vedetei și-a pierdut cumpătul și a apelat numărul de urgență 112 susținând că fiica ei ar fi victima unei posibile sechestrări. Incidentul s-a petrecut în martie 2020.

Madi Drăguşanu, amendată pentru apel fals la 112

Apelul a fost preluat de polițiștii de la Secția 7, iar aceștia s-au deplasat acasă la Bianca Drăguşanu. Vedeta a negat că ar fi sechestrată, motiv pentru care oamenii legii i-au aplicat mamei vedetei o amendă de 2.000 lei pentru declarații false, scrie Viva!.

„În motivarea plângerii petenta a arătat, în esență că, în procesul-verbal de contravenție contestat întocmit de către un agent constatator din cadrul Secției 7 Poliția Capitalei, se arată că la data de 29.02.2020, ora 13,20, aflându-se la domiciliul ei din orașul Călan, a apelat intenționat numărul unic 112 pentru determinarea alarmării agenților de poliție, prin declarații false, să intervină la cele sesizate de către ea, în condiția încare cele sesizate nu au fost confirmate ulterior de către organele de politie, fiind sancționată cu amendă contravențională în valoare de 2.000 lei, conform art. 32 alin. 1 din H.G. nr. 34/2008”, se arată în dosarul cauzei.

Mama Biancăi Drăguşanu a sunat la 112! Susţine că a fost agresată de Alex Bodi. Poliţia a intervenit DE URGENŢĂ

Madi Drăguşanu a cerut însă judecătorilor să-i anuleze amenda pe motiv că polițiștii nu și-au făcut treaba cum se cuvine. Aceștia nu au cercetat prea mult reclamația făcută și au preferat să-i dea amendă decât să vadă dacă nu cumva femeia chiar spune adevărul. Judecătorii i-au dat câștig de cauză femeii în condițiile în care reprezentanții Direcției Generale de Poliție București au lipsit de la proces și doar a cerut într-o întâmpinare ca dosarul să fie mutat de la Hunedoara la București. Astfel, procesul verbal pe numele lui Madi Drăguşanu a fost anulat. Hotărârea a rămas definitivă pentru că nu a fost atacată în termen de 30 de zile de nici una dintre părţi.