Madonna, cu sânii până în gât la un concert. Pe scenă se afla şi fiul ei FOTO

Madonna, deşi nu este străină controverselor, şochează din nou. Artista a apărut pe scenă cu un corset care lăsa foarte puţin loc imaginaţiei. Sânii Madonnei erau foarte aproape să iasă din costum.

RomaniaTV.net
30 aug. 2012, 18:08

Cântăreaţa de 54 de ani a adoptat un stil foarte provocator la un concert din Philadelphia, cu un decolteu tăiat foarte adânc, care i-a lăsat muţi de uimire pe spectatori. Artista nu a avut nicio problemă cu ţinuta, părând foarte relaxată, deşi pe scenă se afla şi fiul ei Rocco, potrivit DailyMail.

Madonna a mai fost criticată şi pentru că, în turneul său, foloseşte pistoale în mai multe coregrafii.

Madonna a publicat un mesaj pe site-ul personal miercuri în care insista asupra faptului că turneul său MDMA este o reprezentare metaforică a „călătoriei unui suflet de la întuneric la lumină.”

Într-o postare intitulată „Turneul MDNA – în cuvintele proprii ale Madonnei”, cântăreaţa a explicat că: „Este adevărat că există o mulțime de violență la începutul spectacolului și uneori folosim arme false -dar acestea sunt folosite ca metafore. Eu nu aprob violență sau folosirea armelor. Mai degrabă consider că ele sunt simboluri pentru cei care doresc să pară puternici și doresc să găsească o cale să oprească sentimentele jignitoare sau dăunătoare”.