Madonna plănuieşte un nou turneu în 2015

Madonna plănuieşte să marcheze împlinirea a 30 de ani de la turneul său "Like a virgin", din 1985, printr-o serie de concerte în întreaga lume, prin care va promova şi următorul său album, programat pentru lansare anul viitor. Astfel, Madonna va urma să pregătească pentru anul 2015 un alt turneu la fel de grandios ca şi celelalte.

RomaniaTV.net
16 dec. 2014, 14:10
Madonna plănuieşte un nou turneu în 2015

Madonna, în vârstă de 56 de ani, a susţinut până în prezent nouă turnee de mare anvergură, iar cel din 2015 ar urma să fie unul în care artista ar face tot ce îi stă în putiinţă pentru a le oferi fanilor ceva nou şi spectaculos.

Două generaţii diferite au urcat pe scenă: Vezi ce spectacol au dat MADONNA şi MILEY CYRUS VIDEO

„Acesta va fi un turneu special. Madonna vrea să cânte în cât mai multe locuri, în special pentru că se vor împlini 30 de ani de la turneul „Like a Virgin”. Ca şi în cazul turneului „MDNA”, din 2012, când a avut 88 de concerte în Europa, America de Sud şi Asia, Madge va călători în jurul lumii. De îndată ce va termina lucrul la noul album, se va putea concentra pe concerte.

Madonna ştie că pentru a rămâne relevantă trebuie să continue să se reinventeze şi să împingă şi mai mult limitele. Noul turneu va prezenta o latură a Madonnei pe care nimeni nu a mai văzut-o”, potrivit Mediafax.

Citeşte şi  Madonna redevine imaginea unei importante case de modă