Madonna, primele declarații după ieșirea de la Terapie Intensivă: „Dragostea din partea familiei și a prietenilor este cel mai bun medicament”

Madonna a făcut primele declarații după ce a ieșit de la Terapie Intensivă. Artista a trecut prin momente foarte delicate, însă a reușit să le depășească, iar acum e recunoscătoare celor care au sprijinit-o.

31 iul. 2023, 16:39
Madonna, primele declarații după ieșirea de la Terapie Intensivă: „Dragostea din partea familiei și a prietenilor este cel mai bun medicament”

Madonna le-a mulțumit familiei și prietenilor care au fost alături de ea în această perioadă. Cântăreața de 64 de ani a fost internată în spital din cauza unei infecții bacteriene și fost tratată la secția de Terapie Intensivă.

Madonna a spus, într-un mesaj transmis pe rețelele sociale, că a fost o experiență foarte dificilă pentru ea, dar că se simte norocoasă că e în viață și că poate vorbi despre recuperarea medicală.

Madonna și-a amânat toate planurile

Artista a fost nevoită să amâne planurile de a începe un turneu mondial de șapte luni.

„Dragostea din partea familiei și a prietenilor este cel mai bun medicament. În această lună de când m-am externat, am reflectat. Ca mamă, poți să fii implicată în nevoile copiilor tăi și să dăruiești nesfârșit. Dar când m-am îmbolnăvit, copiii mei au fost lângă mine, le-am văzut o latură pe care nu o mai văzusem până acum. Am plâns în hohote când am deschis acest cadou pentru că mi-am dat seama cât de norocoasă sunt că sunt în viață. Și cât de norocoasă sunt să-i cunosc pe acești oameni și pe mulți alții care nu mai sunt. Le mulțumesc tuturor îngerilor mei care m-au protejat și m-au lăsat să rămân să-mi termin munca”, a scris Madonna pe contul ei de Instagram.

Madonna ar fi urmat să înceapă turneul „Celebrations”, care s-ar fi desfășurat în 35 de orașe din America de Nord și Europa. Acesta ar fi fost prilejul prin care artista să revină în arene și stadioane după spectacolele experimentale, bazate pe teatrul Madame X, din 2019 și 2020.  Primul concert ar fi trebuit să aibă loc pe 15 iulie, la Vancouver, vestul Canadei, iar ultimul – pe 30 ianuarie 2024, în Mexico City.

O persoană din familia Madonnei a povestit sub protecția anonimatului pentru Daily Mail că infecția cântăreței a fost atât de gravă, încât familia s-a temut că artista ar putea muri.

„În ultimele două zile, nimeni nu a știut cu adevărat în ce direcție aveau să se îndrepte lucrurile, iar familia s-a pregătea pentru ce e mai rău. Toată lumea credea că o putem pierde, asta a fost realitatea“, a spus ruda.