Împăcarea anului în showbiz. Madonna şi Lady Gaga pun capăt unei rivalităţi de opt ani

Cele două vedete pop americane Madonna şi Lady Gaga au pus capăt la aproape opt ani de rivalitate pecetluindu-şi prietenia printr-o imagine care a devenit virală pe reţelele de socializare, relatează online ziarul spaniol El Pais.

RomaniaTV.net
27 feb. 2019, 18:01
Împăcarea anului în showbiz. Madonna şi Lady Gaga pun capăt unei rivalităţi de opt ani

„Don’t mess with Italian girls”, a scris regina muzicii pop pe contul său de Instagram, sub o fotografie în care ambele vedete apar îmbrăţişate alături de Oscarul câştigat de Lady Gaga, într-o şedinţă foto pentru revista TIME la petrecerea de după gală organizată chiar de Madonna.

Culcate una lânga alta pe cearceafuri din mătase albă, de aceeaşi culoare ca rochia Madonnei, ambele zâmbesc în timp ce regina muzicii pop îşi petrece mâna cu un aer matern pe sub obrajii lui Lady Gaga, îmbrăcată în rochie sa neagră de tafta şi ţinând în mână preţiosul Oscar câştigat pentru cântecul ‘Shallow’.

Fotografia, care a strâns 1,5 milioane de like-uri, reprezintă pentru fanii ambelor vedete o dovadă clară de reconciliere a celor dive.

Ostilităţile între cele două artiste au început în 2011, când fanii Madonnei au semnalat că piesa ‘Born this way’ cântată de Lady Gaga seamănă foarte mult cu ‘Express yourself’, lansată de regina pop în 1989.

Controversa nu s-a rezumat doar la fani, după ce la o întrebare pe această temă pusă de postului ABC, Madonna a răspuns: „She is reductive”. Şi care a fost interpretat prin faptul că se simte superioară lui Lady Gaga.

Gaga s-a referit la această altercaţie în 2017, la prezentarea documentarului său pe Netflix „Gaga: Five Foot Two”.

„Problema între mine şi Madonna este că eu a admirat-o întotdeauna şi voi continua să o admir indiferent de ceea ce ea crede despre mine”. „Însă eu sunt italiancă şi din New York, iar că dacă am o problemă eu îţi spun în faţă. Dacă are ceva să-mi spună, să o facă în faţă, nu prin mass-media”, a mărturisit tânăra artistă.

Oricare ar fi fost problema între cele două se pare că fotografia postată de Madonna pe Instagram reprezintă un gest de pace şi de reconciliere.